След като се удиви от Белоградчишките скали и крепостта Калето,

...
След като се удиви от Белоградчишките скали и крепостта Калето,
Коментари Харесай

Илон Мъск си направи резервация в ресторант в Белоградчик за догодина 

След като се удиви от Белоградчишките скали и крепостта " Калето ", наподобява, че Илон Мъск, най-богатият човек на планетата, не на смешка възнамерява посещаване в България. Тази нощ гурме ресторант в село Стакевци, на 13 километра от Белоградчик, е получил на имейла си питане от екипа на Мъск за резервация за април месец следващата година. Ресторантът разгласява във фейсбук страницата си запитването. Точната дата на резервацията е 24 април, конкретизира bgturism. bg

Собственикът на едни от най-доходоносните компании в света - Tesla, SpaceX и Twitter, през вчерашния ден показа в своя профил в обществената си мрежа фотография на Белоградчишките скали, направена от фотографа Владислав Терзийски. Постът на милиардерът бе съпроводен с текст: „ Бях сигурен, че това е в Elden Ring “. Мястото, което той показва е фентъзи видео игра.

Министърът на туризма доктор Илин Димитров незабавно реагира в Twitter и предложения Мъск да види впечатляващата забележителност онлайн. Ако Мъск пристигна в България, това ще е най-хубавата реклама за българския туризъм, считат специалистите в сектора.

От ресторант " Она " пък към този момент плануват по какъв начин ще посрещнат най-богатият си посетител. С пост във фейсбук те упорстват община Белоградчик да се захване с асфалтирането най-малко на основната улицата „ на нашето разрушено село и да се подменят едни мижави 200 метра тръба “.

Ресторант " Она " се смята за висококласен гурме ресторант. Той бе отворен предходната година от българския началник готвач Филип Захариев, който години наред работи като готвач из цяла Скандинавия. Бил е в кухнята и на най-северния ресторант в света, намиращ се в Свалбард

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР