След като само преди дни ви една шопинг селекция с

...
След като само преди дни ви една шопинг селекция с
Коментари Харесай

20 от най-ярките и цветни шопинг находки от намаленията

След като единствено преди дни ви една шопинг селекция с типичен елегантни облекла и аксесоари в неутрални тонове, които са съвършени за всеки капсулен дрешник, през днешния ден отиваме в другата прекаленост. Тъй като тази зима е подвластна на ярките цветове, нямаше по какъв начин да не се изкушим от тях. И в случай че вие още нямате в розово, яке в зелено или раница в жълто, то в галерията ни сигурно ще откриете своята (не)очаквана шопинг находка. А какъв по-добър мотив от пониженията, които има сега.

От една страна те са чудесна опция за дълготрайна инвестиция в по-висок клас артикули, а от друга – вършат още по-достъпни тези, които са по-скоро настоящи за момента, само че пък могат да останат в дрешника и за пролетта. Освен това може да си сглобите цялостна монохромна визия, тъй като тя освен е съвременна, само че и е съвършена точно за ярките цветове, които постоянно се чудим по какъв начин да комбинираме с останалите неща в дрешника си. Но пък по-смелите могат да пробват разнообразни color block съчетания.
               

Кралско синьо, неоново или наситено зелено, розово, жълто,, оранжево и лилаво – техните нюанси са онази доза допамин, от която имаме потребност в стайлинга си, с цел да преминем през студените зимни дни освен по-ярко, по-стилно и характерно, само че и с повече въодушевление. Така че дано бъде цвят!
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР