След като сам призна за сериозни затруднения в производствения процес

...
След като сам призна за сериозни затруднения в производствения процес
Коментари Харесай

Как Илон Мъск ще спаси Tesla

След като самичък призна за съществени усложнения в индустриалния развой на Tesla Model 3 и не скри, че май е попрекалил със смелите фантазии, на Илон Мъск не му остана друго, с изключение на да се вземе в ръце и да измисли по какъв начин да закърпи загубите.

Акциите на компанията за електрически коли може да спаднаха с няколко % поради последния скандал със притежателя й, само че в този момент Tesla стартира малко по-малко да се отплаща за безсънните нощи и часовете сън под бюрото.

 Падението на Илон Мъск
Падението на Илон Мъск

Какво се случва с милиардера

Първата Model 3 слезе от поточната линия преди към месец, а в този момент към този момент е при своя притежател. Дотук добре, само че изненадата е, че електрическият автомобил бе доставен до дома на купувача, и то персонално от Илон Мъск .

 Снимка 371589

Ето на това му се споделя обслужване! И това няма да бъде казус, а ще се трансформира в процедура. Директно от завода, без дилъри, спомагателни разправии и ненужно пакетиране, написа Business Insider.

 Илон Мъск и младото му гадже станаха за смях
Илон Мъск и младото му гадже станаха за смях

Ето къде е казусът

Повече детайлности към този момент не се прецизират и подозираме, че това е просто следващото импулсивно решение на Мъск . Все отново, всичко можем да чакаме от човек, който взема решение да сътвори огнехвъргачки и ги разпродава за броени часове.

We tried out a new delivery system using an enclosed trailer straight from factory to owner’s home, so super convenient & car arrives in pristine condition without wasting plastic wrap https://t.co/exNyhb0zOT
— Elon Musk (@elonmusk) 30 юли 2018 година
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР