След като Рома сътвори чудото срещу Барселона, сега Ювентус беше

...
След като Рома сътвори чудото срещу Барселона, сега Ювентус беше
Коментари Харесай

Дузпа в края на мача спаси Реал Мадрид срещу Ювентус

След като Рома сътвори чудото против Барселона , в този момент Ювентус беше доста покрай това да в профил Реал Мадрид. " Старата госпожа " тотално надхитри " кралете " и водеше с 3:0 на " Сантиаго Бернабеу " преди да се стигне до безспорна нелепост на Мехди Бенатиа, който в последните секунди на добавеното време фаулира Лукас Васкес в наказателното поле. Съдията отсъди дузпа, а Роналдо беше безапелационен и прати Реал Мадрид на 1/2-финал след 1:3 в реванша и общ резултат 4:3.
Отсъдената дузпа в интерес на Реал Мадрид е извънредно противоречива, най-много заради обстоятелството, че е отсъдена в края на мача. Действително Мехди Бенатия побутва Васкес в тил, а също така не съумя да играе с топката, до момента в който испанският национал беше в голова позиция. Дискусиите обаче ще продължат дълго след последния съдийски сигнал.
Иначе мачът почна съвършено за Ювентус, който означи още във 2`. Кедира центрира ужасно за Манджукич, който надскочи най-ниския на терена Карвахал и осъществя за 1:0. В края на полувремето идентична обстановка се разви в наказателното поле на Реал. Центрирането беше ориентирано към Манджукич, а още веднъж Карвахал беше оставен да го пази - нов удар с глава и 2:0.
Зинедин Зидан направи две основни промени на почивката и пусна Лукас Васкес и Марко Асенсио. Отборът заигра доста по-добре, само че в 60` Навас изпусна топката при центриране и Матуиди вкара за 0:3 - мачът стартира изначало.
Реал Мадрид се опита да натисне и Буфон избави на два пъти своите, само че в края на мача се стигна до извънредно комплицирана обстановка. Центриране отляво на нападението беше ориентирано към далечната греда, където Роналдо с глава смъкна за Лукас Васкес. Той беше изтърван от Бенатиа, който по-късно се подпря с ръце за него и се опита да му избие топката. Защитникът не игра с топката, а Васкес падна на тревата - съдията взе решение и отсъди дузпа. Последва страховит скандал - Буфон скочи на рефера и стартира да го залива с навиквания и псувни, а съдията му сподели пряк червен картон. Играта се забави с 5 минути, Счесни влезе на терена, само че не съумя да спре Роналдо - Кристиано би в горния десен ъгъл и безапелационното му осъществяване прати Реал на полуфинал.
Подробности за Реал Мадрид - Ювентус четете в Sportlive.bg
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР