След като Роко Ричи, синът от брака на с Гай

...
След като Роко Ричи, синът от брака на с Гай
Коментари Харесай

Мадона за картините на сина си Роко: Толкова съм горда!

След като Роко Ричи, синът от брака на с Гай Ричи, стана тематика на диалог в арт средите на Великобритани и под псевдонима Rhed се трансформира в най-скъпо продаваният млад художник на Острова.

Мадона най-сетне разкри пред света, че е извънредно горда от гения и достиженията на сина си в изкуството.

63-годишната поп икона се снима пред една от изложените му картини и разгласява една фотография, на която е единствено Роко с палитра и четка в ръка.

„ Всеки, който ме познава, е наясно какъв брой оценявам картините и изкуството. Така че може да си визиите какъв брой съм горда да споделя с вас няколко от картините на сина ми Роко. Той се подвизава с името RHED! “, написа Мадона към поста.

От 2018 година до момента Роко е имал три изложения в изложба Tanya Baxter Contemporary в Челси и последователно се постанова като един издирван и сполучлив художник.

В началото на лятото галеристката Таня Дакстер го показа като „ новата арт сензация в Лондон “. Единственото, по което можеше да стане ясно, че Ред е в действителност Роко Ричи, е наличието на Мадона, на петте й деца, както и фамилията на Гай и Джаки Ричи на откриването на изложбата.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР