След като редица здравни мерки отпадат, а в някои държави

...
След като редица здравни мерки отпадат, а в някои държави
Коментари Харесай

Как хотелиерите се връщат към нормалното и с какви проблеми се сблъскват

След като редица здравни ограничения отпадат, а в някои страни се разисква концепцията Covid-19 да бъда приравнен на сезонния грип, по какъв начин хотелиерите се връщат към естественото, с какви проблеми се сблъскват, какво е разрешението на казуса с фрагментите.

На 10 април ще затворят ски зоните в Банско и Пампорово, към 15 април се чака да завърши сезонът на Витоша, на Мальовица закриването ще е към 17 април, само че оборудванията ще работят в почивните дни, а в Боровец ще работят, до момента в който метеорологичните условия разрешават, евентуално до края на април.

Мартин Ицов от компанията концесионер на Мальовица:

" Имахме над 90% туристи от България главно “.

Мариан Беляков от компанията концесионер в Пампорово:

" Възобновиха се всички чартърни стратегии, които имахме от предходната година, и също се оказа, че при създалата се обстановка ползата към ски услугите беше доста по-голям от предстоящото, макар че нямаше голямо количество авансово записани поръчки за нощувки за ски услуги “.
Добра претовареност има в курортите и за пролетната почивка на учениците, където са планувани разнообразни понижения, проведени са снежни занимания, а на Витоша оферират по един час гратис образование по ски или сноуборд за децата.

От звуковия файл можете да чуете целия репортаж на Мила Младенова.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР