След като през последните дни Скарлет Йохансон стана майка за

...
След като през последните дни Скарлет Йохансон стана майка за
Коментари Харесай

Красиви и бременни: 8 звездни момичета в очакване на най-щастливото събитие

След като през последните дни Скарлет Йохансон стана майка за повторно, а бременността й остана в загадка съвсем до последно, има други звездни девойки, които не крият наедрелите си коремчета. Именно в Инстаграм Роузи Хънтингтън-Уайтли разкри положителната вест, че с Джейсън Стейтъм, с който се сгодиха през 2016 година, чакат второ дете. Тя разгласява поредност от селфита, като последното от тях показва добрата вест. Двойката към този момент има едно дете - Джак, който навърши 4 години през юни.

След като роди през януари 2020 година, Ашли Греъм е на път да стане майка за повторно. И тя употребява обществените мрежи, с цел да оповести новината, че със брачна половинка й Джъстин Ървин ще станат родители за повторно. В профила си тя постоянно споделя фотоси и моменти от бременността си.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham)

36-годишната актриса от „ Беднякът милионер “ - Фрида Пинто разгласи, че чака първото си дете със своя сътрудник - фотографът Кори Тран, като се чака щастливото събитие да се случи тази есен.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Freida Pinto (@freidapinto)

Карди Би пък употребява сцената на BET Awards, с цел да разкрие новината, че с Офсет чакат второто си дете. Двамата имат и щерка, която скоро ще навърши 3 години.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Cardi B (@iamcardib)

С корица на списание W пък реши да оповести бременността си 38-годишната актриса Кирстен Дънст. Актрисата, която към този момент е майка на момче, чака второ дете от сътрудника си Джеси Племънс, с който се срещат на снимачната площадка през 2016 година Истинско факсимиле, нали.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Kirsten Dunst (@kirstendunst)

И още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР