След като прекара по-голямата част от миналата година в къщите

...
След като прекара по-голямата част от миналата година в къщите
Коментари Харесай

Джорджо Армани - от Милано с любов

След като прекара по-голямата част от предходната година в къщите си във Форте дей Марми и Брони, се завърна в ателиетата си. „ Разхождайки се до офиса в празния град, не спирам да се любувам на хубостта и тишината на Милано “, споделя той пред Vogue. И тъкмо в тези думи се крие част от вдъхновението му за сбирката на Armani Privé.

“Времената, в които живеем, ни принуждават да си останем у дома и да имаме стеснен обществен живот, само че стремежът към хубост е безконечен “, добавя още Армани и точно това желае да покаже посредством красивите и ефирни тоалети, които показва за сезон пролет/лято 2021. Красота, от която имаме още по-голяма потребност сега. И макар че той гледа с вяра, че нещата ще се възстановяват скоро, остава задоволително прагматичен, с цел да не прекъсва работния развой и да се приспособява към новото обикновено.

„ Липсва ми връзка с други хора, в действителност. Сега започваме да разбираме кой е същинският разкош - свободата да се разхождаме на открито, да пътуваме, да виждаме приятелите и околните си. Очаквам с неспокойствие да я имаме още веднъж “, споделя 86-годишният, който изрично е решил да се имунизира, с цел да даде образец и на други да го създадат.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР