След като преживя ужаса на нарязването с макетно ножче, младото

...
След като преживя ужаса на нарязването с макетно ножче, младото
Коментари Харесай

Дебора от Стара Загора хвърли перуките, не крие и белезите

След като претърпя ужаса на нарязването с макетно ножче, младото момиче малко по малко превъзмогва случилото се. Нападателят ѝ я остави и без коса, което я накара в продължение на седмици да носи перуки и екстеншъни. Към днешна дата същинската коса на Дебора от Стара Загора към този момент е задоволително пораснала, с цел да оформи красива прическа.

Така, без страдание, девойката изостави изкуствените коси в предишното и разхожда много по-свежа и атрактивна визия. Според някои коментатори късата коса даже повече ѝ отива. Не липсват, несъмнено, и отрицателни мнения, свързани най-много с тежкия грим и изкуствените мигли по лицето ѝ.

Наред с настоящата си прическа Дебора от Стара Загора не се срами да покаже и белезите си. Ужасът от претърпяното евентуално вечно ще остане в съзнанието ѝ, само че в последна сметка е хубаво човек да откри сили да продължи напред. Кадри с открити крайници показа младото момиче преди дни и на процедура разкри, че няма от какво да се срами. На фотосите ясно се виждат дълбоките и груби следи, които остави нападателят по тялото ѝ. Доколко лекуването им ще бъде дейно, с цел да се заличат оптимално, е сложен въпрос.

A post shared by Debora Mihailowa (@deboramihailowa)

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР