След като преди около три седмици артистичният тоалет на рап

...
След като преди около три седмици артистичният тоалет на рап
Коментари Харесай

И тоалетът на Джей Ло не издържа на напора, скъса се на концерт

След като преди към три седмици артистичният тоалет на рап певицата и фотомодел Карди Би се сцепи, до момента в който тя беше на сцената, в неделя сходен случай претърпя и Дженифър Лопес.

Дрехата на американската певица не устоя на силата й и се скъса по средата на едно от осъществяванията й на концерт в Москва, оповестява „ Спутник нюз “. Но до момента в който при Карди Би костюмът се скъса в региона на задните й елементи, то при Джей Ло се скъса единствено презрамка.

Звездата изпяла песента си и отишла да се преоблече, оповестяват международните организации. Близки на Джей Ло обявиха, че това не било проблем, защото тя постоянно сменя костюмите си по време на концерти. В съответния случай певицата не е посочила повече плът от плануваното и не изглеждала обезпокоена.

Тоалетът на Карди Би се скъса по време на присъединяване й на музикалния фестивал „ Бонару “ в Тенеси през юни.

Концертът в съветската столица е част от интернационалното турне на Дженифър Лопес „ Това е моето празненство “, което започва на 7 юни в Съединени американски щати и би трябвало да завърши в Русия на 11 август Певицата имаше шоута и в Канада, Израел, Турция, Испания и Египет. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР