След като преди няколко месеца Наталия Кобилкина обяви изненадващо, че

...
След като преди няколко месеца Наталия Кобилкина обяви изненадващо, че
Коментари Харесай

Мъжът на Кобилкина напира да се съберат

След като преди няколко месеца Наталия Кобилкина разгласи изненадващо, че се развежда, оттогава се стреми да поддържа другарски връзки с някогашния си брачен партньор Такис Дретакис поради 4-годишния им наследник Филип.

 

Проваленият гръцки предприемач явно е прочел неверно отношението й и към днешна дата прави всичко по силите си, с цел да се съберат още веднъж. На този стадий желанията му не са се увенчали с триумф, защото Кобилкина била безапелационна, че желае да продължи наред без него.

 

Неотдавна двамата демонстрираха фамилно благополучие в Лондон, само че всичко това било единствено фасада поради първия образователен ден на наследника им. Именно това дало мотив на Дретакис да опитва още веднъж да се добере до сърцето на сексоложката, само че блъснал на камък. Наталия отбелязва, че надали ще се обвърже съществено в скоро време. Макар да не й липсват обожатели, избира да остане сама за известно време. Категорична е, че постоянно ще избира себе си и своята истина. Допълва, че за на никое място не бърза и просто се любува на свободата си. Според нея във всеки стадий от живота има по нещо красиво. Заключава, че когато избираш сърцето си и вярата в себе си, цялата Вселена избира теб.

 

Причината заради която Дретакис напира да се върне още веднъж при Наталия е, че в последно време бил напълно на нейна прехрана, защото го закъсал много съществено финансово. Именно финансовите му неволи довели до края на сантименталните му връзки със сексоложката.

 

На всичкото от горната страна Такис бил извънредно ревностен и по никакъв начин не му се нравила известността на брачната половинка му. Постепенно гъркът схванал, че тя не е от жените-домакини, които си стоят у дома, а към нея постоянно има доста хора и камери.

 

Освен това Наталия не могла да забременее при първите опити и репродуктивните й проблеми изострили в допълнение връзките им. Мълвата носи, че Такис даже й изневерил няколко пъти. Кобилкина пък тръгнала по врачки и ходжи, надявайки се, че по този начин ще се снабди с правоприемник. Но и те не съумели да й оказват помощ, до момента в който най-после чудото не се случило напълно изненадващо.

 

Към днешна дата Наталия образова дамите по какъв начин да минават относително безболезнено през развода и да се съхраняват като дами.

Инфо: Уикенд

Тагове: Наталия Кобилкина Такис Дретакис развод опити събиране брак сърце чувства
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР