След като повече от три дни се кри от медиите,

...
След като повече от три дни се кри от медиите,
Коментари Харесай

Борисов нагло неглижира протестите, плаши с тежка зима


След като повече от три дни се кри от медиите, Бойко Борисов през днешния ден още веднъж се появи – на видео от следващата си ревизия с джипката, предавано в профила му във Facebook. Премиерът безусловно неглижира митингите, не обели и дума за това, което се случи на площада пред Министерския съвет на 2 септември, приказва по този начин, като че ли никой не желае оставката му към този момент 58 дни.

Обясни обаче какъв брой тежка зима чака българите и по какъв начин единствено ГЕРБ имат проект да идващите няколко месеца. Отново извади тезата, че неговото държавно управление управлява най-добре в Европа коронавирус рецесията. Хората не усещали ограниченията, нямало бизнес, който да не работи.

Премиерът инспектира построяването на нов сектор от Околовръстния път на София.

Предстои най-тежката година и половина. Подготвяме проект за идващите месеци, тъй като страната би трябвало да бъде готова за справяне с рецесията, в резултат на пандемията, сподели Борисов, шофирайки джипа си. Придружаваше го министърът на стопанската система Лъчезар Борисов.

Премиерът изрецитира познатите реплики по какъв начин работят ограниченията в поддръжка на бизнеса, по какъв начин цялата страна работи, по какъв начин добре се оправят лекарите и здравните служби с пандемията.

Така, продължи Борисов, наподобява провалената страна. Искам да ми покажат какво са създали те за 30 години, сподели той, без да загатва кои и какво би трябвало да покажат. Хората обаче трябвало сами да преценяват. Похвали служащите, които строят платната на Околовръстното. Цитира още няколко пътни плана и парите, отпуснати за тях. И нито дума за митингите и за блокираната работа на Народното събрание поради отхвърли на опозицията да се записва и да легитимира работата на депутатите от болшинството.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР