След като плени летните музикални класация с хита си Amore,

...
След като плени летните музикални класация с хита си Amore,
Коментари Харесай

WRS за „Хоризонт“: Трябва да вървиш с малки стъпки, за да стигнеш цял до върха



 фотография: Global Records След като плени летните музикални ранглиста с шлагера си Amore, Андрей Урсу, или WRS, вече е добре прочут на родната аудитория. Наскоро румънският реализатор показа Tsunami, още една танцувална комбинация, която се изкачва все по-нагоре в чартовете. За предаването „ Нощен Хоризонт “ Андрей Урсу показа, че има и български корени, които още като младеж решава да изследва. 

Баба ми ми е разказвала, че дядо ѝ е пристигнал от България на магаре . Доста дълго се чудех това по този начин ли е “ – споделя изпълнителят. 

„ Когато пораснах, взех решение да потърся повече. Питах я дали е сигурна за това, в действителност ли прапрадядо ми е пристигнал от България? Тя удостовери и ми сподели, че семейството му била Тодоров. Баба ми сменя името на Тудор, румънския еквивалент на тази фамилия. Започнах да диря и в действителност се оказа, че съществува семейство с името Тодорови, което идва в родното ми градче и се откриват там. Намерих това в църковните летописи на мястото, където съм израснал. Видях го и написано на хартия – Тодорови от България, пристигнали в края на 1800 година поради турското иго. Много българи търсят избавление в Румъния през този интервал. Аз и сестра ми обичаме да разбираме неща за предишното си . По този метод се опитваме да осъзнаем нашата задача в този свят “. 

WRS споделя с усмивка, че обичано негово място за отмора е Балчик, още веднъж поради връзката му с България. С днешна дата той е доста благополучен да разбере, че песните му са шлагери у нас. Андрей Урсу не е непознат за румънския шоубизнес.

„ Бях танцьор 12 години. В едни от известните ни музикални риалити формати. Така се срещнах с продуцентите си, защото попаднах и във видео на INNA. Те видяха моя интерес към музиката и ми предложиха да работя с тях. Не се развивах в тази тенденция по това време, само че с течение на времето започнах да отивам на уроци по пеене. Забелязаха капацитета ми и ми предложиха работа. Започнах да работя върху песните си, върху уменията си на създател. Сега съм тук. Идвам от малко градче, имам прелестно семейство. Не бяхме доста богати. Винаги съм търсил способи да поправя обществения си статус, да работя върху себе си . От доста дребен имах възприятието, че съм роден, с цел да реализира огромни цели ”.

Чрез музикалните риалити формати WRS попада в ядрото на румънския шоубизнес. Макар и да не е основно настоящо лице по това време. Като танцьор той се пробва да огледа нещата в профил, да научи по нещо от всеки участник, явил се на сцената.

„ Осъзнах, че самият ти би трябвало да си гръбнакът на своето бъдеще “, насочва посланието си Андрей. „ Не бива да разчиташ на телевизионно предаване или на управител да свърши работата ти. Това разбрах. Има доста актьори, сигурен съм и в България, които чакат някой да извърши отговорностите им. Много от тях се явяват в телевизионно предаване за гении, само че даже и да го завоюват или да станат известни с помощта на него, не знаят по какъв начин по-късно да построят имиджа си. Това е капан. Трябва да вървиш с дребни стъпки, с цел да можеш да стигнеш до върха по здравословен метод ”.

Новата ария на WRS Tsunami има забавно обръщение. Посветена е на токсичните връзки, в които, макар че осъзнаваш какъв брой несъответствуващ е индивидът, който кара кръвта ти да пулсира като цунами във вените ти, решаваш да се втурнеш към пристрастеността и забравяш за себе си. Както в Amore, по този начин и в Tsunami забелязваме интереса на изпълнителя към испанския език. 

„ Гледах доста латино сериали, когато бях дребен. Бях огромен почитател на сериал, в който основни герои бяха възпитаници. Майка ми гледаше всяка теленовела, баба ми също. Имахме единствено един тв приемник. Нямах избор. Това бе първият ми контакт с испанския. След това започнах да вървя и на почивки в Испания – Барселона е обичаното ми място. Обичам тяхната просвета. Вдъхновява ме доста. Всяка мелодия, която идва в главата ми, първо звучи на испански . Затова пиша толкоз добре на испански. За да се доусъвършенствам – вървя и на уроци ”. 

Пълен с ентусиазъм и упоритост, WRS споделя, че след изявлението се завръща към студиото. Въпреки че беше към 9.00 вечерта. Оказва се, че работи не върху една или две композиции. 

„ Подготвям седемнайсет песни. Искам да ги показва колкото се може по-бързо, за година в действителност приключих всичко. В този интервал съм в прелестно въодушевление и време в живота си. Чувствам, че след години работа най-сетне фантазиите ми стават действителност. Дълго време се усещах като нахалник, като че ли не числя се в музикалната промишленост. Сега си споделям – ти заслужаваш да бъдеш тук , на вярното място си, самичък стигна до своите фантазии. Надявам се, че всеки от нас ще откри своето място в света. Ще прави това, което го кара да се усеща благополучен “. 

Програма Хори
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР