След като първото тримесечие на годината се оказа наистина слабо

...
След като първото тримесечие на годината се оказа наистина слабо
Коментари Харесай

Netflix продължава с промените

След като първото тримесечие на годината се оказа в действителност едва за Netflix, това стресна ръководителите на компанията и бяха взети ограничения.
 Netflix и загубата на клиенти на стрийминг платформата за първи път от 10 години
За първи път от 10 години Netflix губи клиенти

Прогнозите не са по никакъв начин положителни

Редица нови продукции бяха отказани, като в този момент разбираме, че свиването на разноските е засегнало директно и работещите в стрийминг платформата. Според Variety, Netflix са освободили 300 свои чиновници от разнообразни подразделения на компанията.

Съкращенията са били най-вече в офисите в Съединени американски щати, като в международен мащаб компанията има общо над 11 000 чиновници. Но битката с отлива на клиенти не стопира дотук. Изпълнителният шеф на Netflix - Тед Сарандос, разгласи, че скоро ще бъде пуснат и нов абонаментен проект.
 Тед Сарандос

Тед Сарандос

Не е ясно каква ще бъде цената му, само че ще включва в себе си реклами. Което пък ни води на мисълта, че сигурно би трябвало да бъде по-евтин от актуалните. Според Сарандос, този проект е за хората, които считат, че Netflix е прекомерно безценен за тях и нямат нищо срещу да гледат реклами.
 Stranger Things, Netflix, филмов откъс на втората част от четвърти сезон на сериала и какво да чакаме от финала
Stranger Things още веднъж завихря епична крайна борба

Какво да чакаме от втората част на четвърти сезон

Сарандос твърди, че Netflix се бори за разнообразното си наличие. Защото има страни, които желаят цялото LGBTQ+ наличие да бъде отстранено. Причината е, че считат, че то унищожава общността. Но те не са го създали, написа The Hollywood Reporter.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР