След като обърна гръб на политиката, Калин Вельов се върна

...
След като обърна гръб на политиката, Калин Вельов се върна
Коментари Харесай

Калин Вельов пред ПИК TV за това как се стигна до ваксинационна криза, новия си сингъл и любопитни тайни за секси синоптичката Стефани Обадяру

След като обърна тил на политиката, Калин Вельов се върна към това, което умее най-добре - музиката. " Бразилейро " е името на новия сингъл на някогашния народен представител от ГЕРБ и неговия интернационален план " Амазония ".

" С " Амазония " стартирахме преди 6 години - изнасяме концерти по площади, клубни и корпоративни участия... Песента, която пуснахме, е пета студийна продукция за нас. Бразилската ни певица Джулия Мартинс отпътува да живее в Нидерландия и в този момент имаме нова - Мария Аврамиди, тя направи първия си студиен запис с " Бразилейро ". " Амазония " включва актьори от няколко континента, краткотрайно или непрекъснато пребиваващи в България. Лариса Франклим е хореограф, тя пее и е тесткописец, Диего да Франса е перкусии и капуейра танцьор, Стефани - новата синоптичка на Нова тв., танцува, останалите танцьори са Лайефа Окереке и Айо Жоаким. За пръв път направихме и колаборация с диджей - DJ Danny Slim ", описа пред ПИК TV Вельов.
свързани новини15550на 31.08.2021
Вече няколко месец той е отвън политиката, само че все пак продължава да следи изкъсо процесите в страната.

" Смятам, че служебното държавно управление осъзна, че в действителност от време на време нещата в профил наподобяват доста елементарно - елементарно може да се подлага на критика, да си доста изострен, само че когато влезеш ти в тази роля, когато поемеш отговорност, осъзнаваш, че нещата не са толкоз лесни. Тогава заставаш на прицел и теб стартират да те " стрелят ".

Бих отправил доста значимо обръщение към цялото общество и политиците - и тези в опозицията, и тези от ръководещите: " Мерете си гръмки думи и приказки ". Защото не се знае по какъв начин животът ще обърне палачинката. Наблюдавам от месеци насам един доста изострен език - той не води до нищо положително. Трябва да се омекоти този звук, тъй като другояче излаз не виждам. Въртим се в един кръг без светлина в тунела. Особено в ситуцията, в която България е много обратно по отношение на Европа и света с имунизациите и това се дължи на пропагандата, която тогавашната съпротива направи. Много политици даваха неправилния образец и изявления. В резултат на това нещо сме извънредно изостанали с имунизацията. В Европа икономическият и културен живот се връщат към естественото, в идващите две години това при нас няма по какъв начин да се случи.

Същевременно отвред чуваме викове по какъв начин ни се лишават свободите. Добре се, но като преминем границата на България внезапно към този момент не се оплакваме - не се оплакваме в Гърция, не се оплакваме като кацнем в Лондон, в Щатите. Там се съобразяваме с всичко, което ни се постанова, само че тук - свободите ни се отнемали... Тук всевъзможни магарии можем да вършим, само че на всички места другаде се съобразяваме с това, което ни се постанова ", добави Вельов.

Какво още издаде той за новия сингъл с " Амазония ", какви секрети разкри за настоящата звезда на Нова тв - синоптичката Стефани Обадяру и какво още показа за политическия врящ котел - гледайте в този момент:

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР