След като навършат 50 години повечето хора смятат, че няма

...
След като навършат 50 години повечето хора смятат, че няма
Коментари Харесай

Aко прескачате 50, спазвайте тези 9 правила и ще отслабнете

След като навършат 50 години множеството хора считат, че няма по какъв начин да бъдат във форма както преди и занемаряват фигурата си, написа profit.bg. Дали обаче това е по този начин и може ли да бъдем още веднъж фини и атлетични, въпреки и на по-сериозна възраст?
Най-големият фактор, който прави тялото стабилно на смяна, когато става въпрос за загуба на тегло, е равнището на рН в организма. Стандартната диета е 90% киселинна, състояща се основно от захар и зърнени храни. " Независимо от вашата възраст, би трябвало да упражнявате тялото си, с цел да изгаряте мазнините, а не въглехидратите като източник на гориво ", споделя диетологът доктор Дарил Джофър.
Много хора се концентрират върху калориите и стартират да ги броят фанатично, само че това е неточност. Всичко се отнася до качеството, а не до количеството, споделя доктор Джофър. " Всяко хранене би трябвало да се концентрира върху моето предписание за здравословно положение 80/20, където 80% или повече от храните, които ядете, са алкални и не повече от 20% киселинни. " Когато погледнете вашата паница, тя би трябвало да се състои основно от тъмнозелени листни зеленчуци и здравословни мазнини, умерени протеини и малко растителни въглехидрати.

Koи са 9-те правила за намаляване след 50, четете в zdrave.to
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР