След като наскоро ви точно тези елегантни широки панталони, заради

...
След като наскоро ви точно тези елегантни широки панталони, заради
Коментари Харесай

7 стайлинг идеи с обувките, които са перфектни за широки панталони

След като неотдавна ви тъкмо тези елегантни необятни панталони, поради които сме подготвени да пренебрегнем дънките, е време да забележим и обувките, с които най-често ги носим, за да получим различни стилни комбинации. Някои изискани, други по-спортни, само че също толкоз изискан, несъмнено. 

Освен това необятните панталони ще се задържат в дрешника ни и през идващите месеци, без значение дали ще бъдат част от, или не, по тази причина си коства да съберем малко фешън ентусиазъм от девойките, които препускат из улиците сред ревютата по време на Седмиците на модата и тези, които следим в Инстаграм.

Със сигурност в никакъв случай няма да сбъркаме, в случай че комбинираме този вид панталони с балерини или мокасини, които с изключение на всичко друго, са и супер комфортни. Единственият съвет, който бихме си дали, е да се уверим, че дължината на панталона е подобаваща за ниски обувки, тъй като другояче можем да го повредим.
               

Тази есен измежду трендовете се завръщат грубите лоуфъри, които са с по-плътна и груба подметка, което ги прави извънредно подобаващи за панталони с необятни крачоли. Това се отнася и за грубите боти, в които се влюбихме предходната година и които ще носим и този есенно-зимен сезон. При тях обаче е добре панталонът да бъде с малко по-скъсена дължина към глезена.
               

Със сигурност най-изискано е съчетанието с обувки с изострен връх, като тук токът може да е междинен или по-висок. Те незабавно вършат силуета да наподобява по-женствен и по-издължен и незабавно си представяме необятен панталон, поло блуза и елегантни стилето.
               

Е, няма по какъв начин да пропуснем и, които можем да носим с всичко. Широките панталони обаче най-добре се комбинират с типичен бели кецове, даже и да сме с костюм. И в случай че имаме потребност от още фешън ентусиазъм, постоянно го откриваме на.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР