След като наскоро ви споделихме, че червеният цвят вече превзема

...
След като наскоро ви споделихме, че червеният цвят вече превзема
Коментари Харесай

Код червено за най-любимия ни аксесоар

След като неотдавна ви споделихме, че аленият цвят към този момент завладява стилните трендове за идващите месеци, сме подготвени да затвърдим това, показвайки по какъв начин неговите нюанси превземат и аксесоарите. След очилата с червени рамки на Loewe идва ред и на чантите (не единствено на този бранд), които ще се открояват при всеки стайлинг.

Не знаем дали розовата вълна е отминала изцяло, само че пък по стилните сцени не стопира да се откроява точно това буйно алено, което постоянно приковава вниманието, даже и когато го носим единствено върху устните си. Alexander McQueen, Fendi, Balenciaga, Blumarine и даже Bottega Veneta демонстрират разнообразни тълкования по какъв начин да носим този цвят, който свързваме със пристрастеността, увереността и даже смелостта.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от LOEWE (@loewe)

И в случай че при облеклата може и да се въздържаме от монохромни тоалети в алено, то точно като чанта ще бъде прелестен ослепителен акцент, без значение дали ще е под формата на клъч, на мини модел вид „ багета “, по-обемна или пък инкрустирана с перли. Следователно има по нещо за всеки, в разнообразни форми и размери.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Grece Ghanem (@greceghanem)

Доказателство, че алената чанта е на път да завладее сърцата при започване на образователната година, е, че тя към този момент се открои в ръцете на модерните девойки по улиците на Копенхаген в границите на Седмицата на модата там. Можем да се обзаложим, че ще придобие по-голяма известност по време на идващото издание през септември в Париж. А в това време открихме и няколко шопинг находки, които може да видите в галерията ни!

 
Най-елегантните стайлинг хрумвания от Седмицата на модата в Копенхаген

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР