След като наскоро ви показах любимите си instagrammable места на

...
След като наскоро ви показах любимите си instagrammable места на
Коментари Харесай

7 от най-любимите ни instragrammable места на „Ангел Кънчев“

След като неотдавна ви демонстрирах обичаните си instagrammable места на столичната улица „ Шишман “, пристигна ред да ви показва и тези на „ Ангел Кънчев “. Още един обичан маршрут в сърцето на града, където похапвам вкусно, любувам се на вино и коктейли или просто си закупувам цветя. Да, за себе си!

Несъмнено Q-ftetaria е една от обичаните ми спирки – и на обед, когато пристигам сама и даже мога да поработя в градината им, и вечер, когато преди наложително се подкрепяхме с нещо вкусно, преди да отидем на концерт или празненство в „ Терминал 1 “, който се намира незабавно по-късно. Все още сюрпризирам приятелки с това място, за което мнозина не подозират, че сред постройките в близост се крие една страхотна градски градина в жанр Берлин, на чиито графити няма по какъв начин да не си извършите най-малко една фотография. Иначе е ясно – наложително си поръчайте кюфтета, има и задоволително избор от вегетариански.



Само два номера след Q-ftetaria и няма по какъв начин да пропусна жълтата къща, в която се обитава Cosmos Coworiking Camp , където нееднократно съм идвала и на разнообразни събития. Вратата и стълбите извън обаче сигурно постоянно са подобаващи за някой Инстаграм кадър и толкоз добре си паснаха с маратонките и тенискатаPuma, последните ми находки от, че нямаше по какъв начин да пропусна тази спирка.



В тази къща е живял Цветан Радославов, създател на химна на България, и тя е монумент на културата. Наскоро се беше появила информация, че ще бъде отчасти разрушена, само че по-късно беше доказано, че ще бъде направен проект за нейното запазване.



Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР