След като наскоро обяви, че спира с козметичните процедури за

...
След като наскоро обяви, че спира с козметичните процедури за
Коментари Харесай

Битката на Джейн Фонда с булимията

След като неотдавна разгласи, че стопира с козметичните процедури за подмладяване, актрисата Джейн Фонда отново открито описа и за своята борба със съществено хранително разстройство в младостта си. 85-годишната актриса се появи в последния епизод на подкаста на и разкри по какъв начин булимията е повлияла на живота ѝ.

" През 20-те си години, при започване на актьорската ми карира страдах от доста, доста тежка булимия. Водех скришен живот " разкри Фонда, като продължи описа си с изложение на това какъв брой нещастна се е чувствала.

„ Предполагах, че няма да пребивавам след 30... Не излизах. Почти не излизах. Още по-нещастна бях, тъй като се снимах и във филми, които не одобрявам доста. "
               

Фонда споделя, че в нейния случай булимията, която изглеждала " толкоз почтена и  безобидна " първоначално, бързо се трансформирала в " ужасна взаимозависимост ", която завладява живота й. Актрисата признава: " Това е нещо доста самотно. И си привързан. Ако сложиш някаква храна в себе си, искаш да се отървеш от нея ".

За Фонда битката й с питателните разстройства стартира не тъй като се усеща дебела, а поради чувството, че животът й като че ли не е същински. Тя признава, че с напредването на възрастта казусът се влошава  и булимията безусловно я  завладява. 

" Необходими са дни, даже седмица, с цел да се преодолее едно-единствено преяждане. Не е единствено умората. Ставаш сърдит. Ставаш неприятелски ", споделя тя. " Всички неприятности, с които се сблъсках, бяха поради този яд и тази неприязън. "

Повратната точка идва, когато актрисата навършва 40 години и си споделя: „ Ако продължа по този начин, ще умра “.

" Живеех доста пълностоен живот. Имах деца, имах семейство, занимавах се с политическа работа. Животът ми беше значим, само че ставах все по-малко способна да го продължа. "

" Не знаех, че има групи, към които можеш да се присъединиш. Не знаех нищо за това. Никой не говореше за това! ", споделя още тя.
               

Загърбила всичко и спокойна от помъдряла с възрастта през днешния ден Фонда е по-заета от всеки път. Актрисата, която неотдавна разкри, че ракът й е в ремисия, А сега има няколко актьорски плана, в това число и.

„ Напусна за 15 години, когато се омъжих за Тед Търнър, и не мислех, че ще се върна “, съобщи тя неотдавна в изявление за, разказвайки за фотосите за  80 For Brady. „ Но се върнах и почтено казано, в случай че някой ми беше споделил, че на 85 години ще върша подобен филм, нямаше да му допускам. Така че - усещам се огромна късметлийка. “

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР