След като миналата седмица ви как кожената права пола намери

...
След като миналата седмица ви как кожената права пола намери
Коментари Харесай

Коженият панталон в 14 от най-елегантните стайлинг идеи, които да пробвате

След като предходната седмица ви по какъв начин кожената права пола откри място в дрешника ни тази есен, няма по какъв начин да пропуснем и коженият панталон, който също се завръща. Доказаха го и street style вдъхновенията, които видяхме из улиците на Париж и тези седмици, където фешънистите препускат от ревю на ревю. Но в случай че преди носехме този панталон по-скоро в slim модел, то в този момент той е в по-свободна кройка, което го прави далеч по-удобен, а и по-елегантен.

Допълнително за това способства и това, че най-често го избираме в черен цвят,  като по този метод е съвършен за минималистична и, изключително в случай че е смесен с кожено яке или кожен блейзър. Но пък може да ги замените с някой обемен модел в по-ярък цвят, с цел да има контрастност. По този метод елементарно ще го извършите част от работния дрескод през седмицата, до момента в който през уикенда го може да го носите по-скоро с бели кецове и настоящия пуловер на райе – семпло, само че толкоз стилно.
 Reuters: Уморените българи се опасяват от нови политически земетресения 29 септ 2022 | Българите ще гласуват на четвърти избори за по-малко от две години и са изправени пред ограничения и растяща...               

В по-студените дни е задоволително да допълните към него кашмирен пуловер и класическо camel палто за грациозен аутфит, като в този случай панталонът може да е кафяв или бежов. По принцип цветните кожени панталони хармонират отлично с неутралните елементи от дрешника и може да си поиграете с допълващи се нюанси при останалите елементи от тоалета.
               

Ако не желаете черният коженият панталон да е в центъра на визията ви, животинският принт е най-хубавият избор. Леопардов, тигров или зебра... всички са задоволително графични, само че и смели като щампи, за създадат стайлинга по-интересен.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР