След като миналата седмица ви как да освежим есенно-зимния си

...
След като миналата седмица ви как да освежим есенно-зимния си
Коментари Харесай

12 стайлинг идеи с класическите палта, без които не можем

След като предходната седмица ви по какъв начин да освежим есенно-зимния си дрешник с палто в ярки цветове, то в този момент се връщаме към обичаните си. Camel, сиво, мрачно синьо или черно – тези модели, с които знаем, че в никакъв случай няма да сгрешим в преследването на елегантния стайлинг. Особено в динамичните работни дни.
               

Палтата от бежово-кафявата гама са измежду нещата, без които един момичешки дрешник не може. Носим ги както с пола вид „ молив “ и риза в офиса, по този начин и с дънки и пуловер през уикенда. В по-топлите дни бял тишърт и необятен панталон в безпристрастен цвят са различен вид за спортно-елегантен тоалет точно с обичаното camel палто.
               

Черните модели пък харесваме по-скоро в композиция с черни облекла, само че пък тогава наложително имаме потребност от най-малко един пъстър аксесесоар (обувки, чанта, шапка или макси украшение от ). Тъмно синьото палто си го представяме в комбиниране в стила на французойките с блуза на райе, деним и елегантни боти. Въпреки че то ще се откроява и върху монохромен ярък тоалет.
               

Колкото до кройките. По-вталените модели със междинна като че ли преобладават този сезон, макар че може би ние бихме заложили по-скоро на oversize контур, който комбинираме наложително с костюм.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР