След като миналата седмица се разправи и изгони областния лидер

...
След като миналата седмица се разправи и изгони областния лидер
Коментари Харесай

Нинова приема в БСП вече с електронни книжки

След като предходната седмица се разправи и изгони регионалния водач на социалистите в Пловдив - Георги Гергов и го размени с доверено лица, Корнелия Нинова разгласи национална акция по банкет на социалисти. Според известие на партийния пресцентър напорът за партийни книжки бил огромен в Пловдивско. " В наши структури от цялата страна постъпват молби за участие в партията. Много се веселя, че има толкоз нови искащи, които да се причислят към общите ни старания за смяна на порочния модел на ръководство в България. Очевидно в наше лице те виждат опция това да се случи действително. Както споделих и преди седмица – всеки, който желае смяна и е подготвен да работи с грижа за хората е добре пристигнал “, декларирала Нинова през днешния ден по време на връчването на електронни членски карти в партията на нови членове и на такива, които се връщат още веднъж в редиците на социалистите.

Нинова разгласи старта на самодейност за включване в Българска социалистическа партия в цялата страна: „ За да отговорим на многото от искащи стартираме „ Национална акция за банкет на нови членове “, показала Нинова, като по този метод се пробва да разсее все по-затвърждаващото се разединение в партията. От предишния септември след преизбирането на Нинова парламентарната група, както и партията, напуснаха десетки социалисти. Председателката стартира и открита война с кмета на Перник, определен от алената листа - Станислав Владимиров.

" Ако на политическия терен са единствено партии от лидерски вид, единствено партии вид Едноличен търговец - " еднолична компания ", това не вещае нищо положително за България. Лошото е, че пътят, по който е поела моята партия, е тъкмо в тази посока. Българска социалистическа партия стартира да наподобява на " еднолична компания ". Така пък Владимиров й отговори на Нинова през днешния ден по БНР.

Кметът уточни, че не счита непринудено да напуща Българска социалистическа партия. Според него " двойният критерий и двойните стандарти в Българска социалистическа партия не вещаят нищо положително ". По думите му към много партийни членове и кметове, определени с листата на Българска социалистическа партия, се подхожда " с двоен критерий ".

" Горчилката и неприятното персонално отношение на ръководителя към избрани партийни фрагменти, освен към мен, то си има цяла поредност от гафове, които моята партия преди изборите прави, и тези гафове са извънредно несъответстващи и необясними ", добави кметът на Перник.

Той сподели още, че от началото на своя мандат е усещал поддръжка от страна на партията и партийни членове, само че в никакъв случай до момента не е усещал поддръжка от ръководителя на партията Корнелия Нинова.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР