След като миналата година подхлъзна Кали, преди дни Тото подкокороса

...
След като миналата година подхлъзна Кали, преди дни Тото подкокороса
Коментари Харесай

Сашо Роман: Глория е единствената колежка, която е направила 11 албума и няма нито един хит

След като предходната година подхлъзна Кали, преди дни Тото подкокороса Сашо Роман да подлага на критика примата на фолка
Фенове се юрнаха да пазят обичаната си певица Глория, след новата порция нападки, поднесени посредством подкаста на Йонислав Йотов-Тото. Миналата година рапърът повдигна въпроса за шлагерите на примата и по-точно за изчезналите такива в онлайн предаването си пред гостенката си Кали. След като беседата им по тематиката провокира бурни реакции на афектирани фенове, както и на самата Глория, тези дни Тото подкокороса и Сашо Роман по тематиката.

Изпълнителят на безконечните чалга класики „ Побелях и одъртявам ” и „ Мой ангеле ” като че това и чакаше, тъй като се изрече обстойно и нашироко за сектора и за това по какъв начин изпълнителките пробиват. След това артистът не откри шлагери из репертоара на Глория, което провокира нова вълна на неодобрение.

Почитателите й я опазиха освен с мнения, а и с клип, в който събраха всички достижения в музикалната й кариера, както и възхваляващи я изявления на нейни сътрудници.

„ Това е единствената колежка, която е направила 11 албума и няма нито един шлагер ”, съобщи Сашо Роман пред Тото, откакто последният го подкани да разяснява сътрудниците си в сектора. „ Да не кажат, че аз съм го споделил. Защото аз го споделих по същия метод и ме упрекнаха, че не знам песни на Глория. Жената си има шлагери, просто не ги знам ”, вметна рапърът. Сашо Роман продължи с това, че доста песни се вършат, само че са еднодневки. Шуми се за 10-15 дни и след това песните се забравяли. Той напомни, че споделил същото и преди време в ефира на Нова тв в предаване на Карбовски. Не му ли е терсене, въпреки всичко Глория му е колежка? Не можел да крие, очевидно мнението си.

„ Мисля, че тази жена направи доста за попфолка във времето, в което се пееше „ Радка Пиратка ” – тези думи на Галена откриват клипчето, което почитатели направиха в поддръжка на Глория, която на 28 юни ще чества 50-тия си празник. Мама Ураган се разгласи в нейна отбрана предходната година, когато от подкаста на Тото за първи път полетя рецензия към нея. Галена поддържа колежката си от ефира на Би Ти Ви при един от епизодите на музикалното съревнование „ Гласът на България ”, в което бе измежду менторите. „ Това просто не е правилно ”, акцентира още Галена по отношение на лансирания извод, че примата на попфолка нямала шлагери.

Освен Галена, която постоянно е на първия ред на независимите концерти на Глория, в клипа на почитателите е включено и отдавнашно изявление на Емилия : „ Уважавам тази жена като реализатор, като човек също, тъй като откакто един човек и експерт се е задържал толкоз дълго на сцената значи има харизмата, има гения, характера да го направи ”. Цитирана е и Преслава, която е измежду сътрудниците, изказали се за Глория в автобиографията й: „ Помня какъв брой се развълнувах, когато прочетох в изявление на Глория, че ме харесва, не стъпвах на земята от наслада. Преди да стартира изявите си с „ Пайнер ” работех в заведения и в репертоара ми имаше доста песни на Глория. Слушам я от 10-годишна, само че това не значи, че е ретро певица ”. В клипа на почитателите на Глория са включени и фрагменти от запаметяващата се нейна изява на женитба в Монако със световноизвестната й колежка Ищар през 2015 година Тогава, за наслада на булката, която е българка, двете изпяват в дует „ Я кажи ми, облаче ле бяло ”. Накрая Ищар възкликва: „ Колко хубав глас ”. Включени са и фрагменти от тогавашното шоу на Азис, в което той напомня, че при гостуването в предаването му Лепа Брена изтъкнала, че Глория няма конкуренция в България. Катерина Евро пък, която бе в екипа на шоуто на Азис, напомня, че при започване на кариерата си Глория отчитала продажбата на над 500 000 копия на свои албуми. Това, несъмнено, е впечатляващ триумф, изключително за границите на България.

Статистиката сочи, че Глория има 29 албума и е снимала над 120 клипа. Носител е на 39 награди, 5 пъти е получавала наградата „ Певица на година ”, а през 2007 година печели премията „ Певица на десетилетието ”. Тя е единственият реализатор в сектора с 4 независими концерта в зала 1 на НДК. „ Благодаря на почитателите ми за поддръжката и неповторимото клипче ”, показа Глория в обществената мрежа, където качи видеото, малко след следващите непредизвикани нападки. В пояснения обаче не влезе. Вероятно не е сметнала за нужно да се повтаря. Все отново тя към този момент разяснява нападките, отправени от шоуто на Тото, предходната година. Тогава Глория благодари на публиката си и на медиите, които я поддържаха.

„ Разочарована съм и ми е болно, тъй като в никакъв случай нищо неприятно не съм споделила през всичките тези години, не съм коментирала сътрудник или неговата работа - това го няма в моя речник и е под достолепието ми! Всеки има аудитория и свои шлагери! Напротив, почитам труда на всеки актьор и зная през какво минават сътрудниците, с цел да създадат една ария и да я поднесат на аудиторията. С какво заслужих такова отношение?! Бъдете здрави, по-позитивни и непрекъснати в работата си! Аз ще не помни... бързо! ”, съобщи тогава Глория.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР