След като миналата година отбеляза рядко постижение, спечелвайки двете водещи

...
След като миналата година отбеляза рядко постижение, спечелвайки двете водещи
Коментари Харесай

И победителите на модните награди CFDA 2018 са...

След като предходната година означи рядко достижение , спечелвайки двете водещи награди на Съвета на стилните дизайнери в Съединени американски щати , белгиецът Раф Симънс се подреди и измежду тазгодишните призьори, съобщи Асошиейтед прес.

На миналогодишната гала креативният шеф на " Келвин Клайн " получи наградите както за мъжко, по този начин и за дамско облекло. Тази година Раф Симънс завоюва премията за дамско облекло. Призът за мъжко облекло беше присъден на нюйоркския лейбъл за стрийт мода " Сюприйм ".

Церемонията за оценките, считани за еквивалент на филмовите награди " Оскар " в света на модата, се състоя в Бруклинския музей в Ню Йорк. Водеща на шоуто беше актрисата Иса Рей.

Церемонията по традиция събра представители на стилния хайлайф и звезди на шоубизнеса. Сред връчващите награди на призьорите бяха Опра Уинфри , Кейт Бланшет, Лупита Нионго , Клеър Дейнс, Тревър Ноа.
 CFDA Guliver/Getty Images-->
Специалното отличие " Модна икона " , измежду предходните носители на което са Бионсе, Риана и Фарел Уилямс, беше присъдено на супермодела Наоми Кембъл . Кембъл беше показана от режисьора Лий Даниълс, който похвали активността й за повишение на разнообразието в стилната промишленост.

С приз за фешън въздействие беше удостоена риалити звездата Ким Кардашиян Уест .
 CFDA Guliver/Getty Images

Модните дизайнери Даян декор Фюрстенберг, Нарсисо Родригес и Каролина Ерера бяха почетени с награди надлежно за положителна смяна, цялостни достижения и на учредителите за принос към стилната промишленост.

Международната премия на Съвета на стилните дизайнери в Съединени американски щати беше присъдена на Донатела Версаче за работата й, почитаща наследството на брат й Джани Версаче, който основава фешън къща " Версаче " през 1978 г.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР