Дългогодишният кмет на хисарското село Ново Железаре Петър Ненов загина

...
</TD
>Дългогодишният кмет на хисарското село Ново Железаре Петър Ненов загина
Коментари Харесай

Дългогодишен кмет на пловдивско село загина при нелеп инцидент

Дългогодишният кмет на хисарското село Ново Железаре Петър Ненов почина при безразсъден случай нощес, научи Plovdiv24.bg .

Около 21 часа е получено известие, че в канавка на пътя сред селата Старо Железаре и Паничери е видян мъж. Пристигналите полицейски чиновници са  открили, че се е движил с самостоятелно електрическо средство, вид тротинетка. Медици от Спешна помощ на място са установили гибелта му. Образувано е досъдебно произвеждане, което би трябвало да обясни аргументите и събитията за пътния случай и последвалата гибел, оповестиха за медията ни от пресцентъра на ОДМВР-Пловдив.

Администрацията на община Хисаря написа в страницата си във фейсбук:

" Общинската администрация на Хисаря, Общинският съвет Хисаря и кметовете на кметства изричат своите дълбоки съболезнования на фамилията и околните на дългогодишния кмет на с. Ново Железаре. Г-н Петър Ненов ни напусна ненадейно нощес! Поклон пред всеотдайната и с достолепие изпълнена работа за жителите на с. Ново Железаре! ".

Не е известно по кое време ще бъде изпращането на дългогодишния кмет на Ново Железаре. 

Предстои Общинският съвет на Хисаря да назначи краткотрайно изпълняващ длъжността кмет. След това ЦИК насрочва частични локални избори, които ще се провеждат от локалната ОИК.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР