След като мина погребението на кралица Елизабет II, всички замесени

...
След като мина погребението на кралица Елизабет II, всички замесени
Коментари Харесай

Стражи от Тауър показаха задкулисите на кралското погребение СНИМКИ

След като мина погребението на кралица Елизабет II, всички забъркани стартират да приказват по какъв начин е проведено това грандиозно събитие. И по този начин, в Тауър, както се оказа, е бил издигнат модел, сходен на мястото за довиждане в Уестминстър Хол, където поданиците се сбогуваха с монарха си в продължение на няколко дни. Това разказа един от бойците на Тауър, който е бил на пост.

Военни и полиция са взели участие в организирането на погребението. Те поддържали реда и взели участие във възпоменателни и траурни събития, чийто проект бил ясно плануван доста преди гибелта на кралица Елизабет.
   View this post on Instagram   

Beefeaters of the Tower, тези, които пазят кралските бижута, гледат гарваните и водят екскурзии, също взеха значимо присъединяване в погребението. Те постоянно могат да бъдат разпознати по формата на стар образец. Всички те са някогашни военни, тъй като при положение на заплаха би трябвало да защитават Тауър и съкровищата, които се съхраняват там.

Един от бифийтърите на име Анди Мери сподели в мрежата по какъв начин е минало образованието. Учебният полигон е построен в казармите на Хайд Парк. И всички, които участваха в бдението, докато беше сбогуването с кралицата, с часове репетирали промяната на караула и церемониалните придвижвания.

Бифийтърът обаче показа, че са имали моменти, в които са можели да релаксират в специфична стая за релакс.
   View this post on Instagram   

Също по този начин те са оповестили на хората в Лондон, че кралицата е умряла и в този момент имат нов крал.

Това е остаряла традиция от тези времена, когато хората са научавали всички вести от глашатаите.


Сбогуване с кралица Елизабет в Уестминстър Хол 
Снимка: Getty Images

В Тауър по традиция честват възкачването на нов крал на престола – в техния затворен извънреден бар, където можете да влезете единствено по покана на бифийтър и това предписание важи даже за премиера.

Припомняме, по-рано стана известно кой носи ковчега на кралицата. Това бяха кралските гренадери и петима от тях бяха извикани особено от Ирак.

Това беше виновна задача, защото тежкият 200-килограмов ковчег трябваше да бъде преместван няколко пъти денем на погребението от каретата в катафалката и по-късно спуснат в гробницата в замъка Уиндзор.

И кралските регалии: короната и скиптърът, както се оказа, са били деликатно завинтени към капака на ковчега. Тъй като по време на погребението на дядото на кралицата короната падна право в канавката, което, несъмнено, се смяташе за неприятна прокоба.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР