След като Меган Маркъл отказва да се снима за корицата

...
След като Меган Маркъл отказва да се снима за корицата
Коментари Харесай

Какво прави Меган Маркъл като гост-редактор на Vogue?

След като Меган Маркъл отхвърля да се снима за корицата на английския Vogue, основният редактор Едуард Енинфул я кани да стане негов гост-редактор, и то на септемврийския брой. Нещо, което до момента не се е случвало, поради обстоятелството, че това е най-важното издание за годината. Броят носи заглавието Forces for Change и включва историите на 15 дами от света на политиката, спорта и изкуството, които въодушевяват с нещата, които вършат за обществото. Всяка една е определена персонално от и Енинфул, като взаимната им работа започва още през януари тази година.



Корицата е снимана от известния фотограф, който не е снимал за изданието от септември 1992 година. Това е събитие единствено по себе си.

„ Последните седем месеца бяха извънредно сполучливи, колаборирайки си с Едуард Енинфул, основния редактор на английския Vogue, с цел да насочим най-четения брой в годината към ценостите, идеите и хората, които съумяват да трансформират света през днешния ден “, споделя херцогинята на Съсекс, допълвайки, че се надява читателите да са толкоз въодушевени, колкото самата тя, до момента в който е подготвяла материалите.
               
on Jul 29, 2019 at 12:26am PDT

Сред определените дами за корицата са министър-председателят на Нова Зеландия Джасинда Ардърн, най-младата активистка, актрисите Джейн Фонда и Селма Хайек Пино, трансексуалната актриса Лаверн Кокс, моделите Адоа Абоа, Адут Акеч и Кристи Търлингтън, боксьорката Рамла Али и още шест извънредно вдъхновяващи дами. Оставено е и едно празно място за фотография, която припомня на огледало. Това е по концепция на самата Меган Маркъл, която желае читателите да се огледат в него и да открият в себе си смяната и силата, от която имат потребност.

Херцогинята на Съсекс се включва в броя и с редакторско писмо, в което споделя какво за нея е Forces for Change , както и със особено изявление с.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР