След като изящно се вписа в светския и спортния живот

...
След като изящно се вписа в светския и спортния живот
Коментари Харесай

Ето какви ги свърши Джерард Бътлър в Пловдив

След като изтънчено се вписа в светския и спортния живот в София през предходната седмица, Джерард Бътлър през вчерашния ден покори и Пловдив. Известният шотландски артист се разноски в центъра на европейската столица, написа PlovdivTime.bg.

В подлеза сред Капана и Стария град той се снимал с Анжела Антонова. „ Животът е популярен! Срещата е инцидентна, поканата за фотография също. А гербът и Лъвът, по този начин гордо театралничат зад нас, че фотографията е шедьовър! “, написала разчувстваната пловдивчанка.
Друга пловдивска красавица – Ralialis, се е снимала с него на площад „ Стефан Стамболов “. „ С обичания ми артист “, е написала тя в Instagram.
Бътлър е в България за фотосите на лентата с работно заглавие „ Падналият ангел “, която ще се прожектира в киносалоните през 2019 година Другите звезди, които вземат участие във кино лентата, са Морган Фрийман и Пайпър Поберо.
Шотландският артист е известен измежду международната аудитория с функциите си в „ 300 “, „ Бърлога на крадци “, „ Смъртоносен съперник “, „ Код: Олимп, Фантомът от Операта “, " Код: Лондон ", " Боговете на Египет " и " Рокенрола ".

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР