След като изразиха позициите си за възможността за намиране на

...
След като изразиха позициите си за възможността за намиране на
Коментари Харесай

Желаем ви успех, ако намерите съмишленици: ГЕРБ и ДПС напуснаха срещата с ПП


След като показаха позициите си за опцията за намиране на разговор за сформиране на държавно управление в границите на 48-ото Народно заседание, от ГЕРБ-СДС и Движение за права и свободи напуснаха срещата с номинирания за министър председател от „ Продължаваме Промяната “ (ПП) Николай Денков малко след нейното начало.

Много от дълго време сме решили кои са значимите тематики за България, нееднократно ги поставихме на обществено разискване. 

Считаме, че диалог, в който се търси поддръжка с втория мандат за държавно управление, откакто са изгорени доста мостове, е надълбоко просрочен, разяснява ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова.  

Тя поздрави Денков за кандидатурата му, само че изрази и терзание, че съпредседателите на „ Продължаваме Промяната “ - Кирил Петков и Асен Василев, може да са част от изпълнителната власт. 

Желаем ви триумф, в случай че намерите съидейници, евентуално ще визиите състав на държавно управление в пленарна зала и там ще видите нашия избор, сподели Атанасова.

За да стартираме диалозите, би трябвало да очертаем основата, от която тръгваме, сподели на собствен ред водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.

Той повдигна въпроса за решението на Конституционния съд по проблема с назначението на съпредседателя на Политическа партия Кирил Петков за длъжностен министър на стопанската система преди година. Той изиска оценка от Денков и за " нахлуването по домовете " на хората " по напътствие на Рашков ". Денков отговори, че Кирил Петков е направил " много персонални жертви ", с цел да взема решение проблемите на страната и това изисква почитание. 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР