След като години наред всички очакваха със затаен дъх модните

...
След като години наред всички очакваха със затаен дъх модните
Коментари Харесай

37 стайлинг вдъхновения от новата колекция на Chanel

След като години наред всички чакаха със спотаен мирис стилните шоута на френската фешън къща, които изцяло преобразяваха Grand Palais в Париж, този сезон ремонтът на емблематичната постройка даде мотив да покаже нещо друго от това, което сме виждали до момента. И взема решение, че закачливата есенно-зимна сбирка, която назовава Coco Neige, е съвършена за именития нощен клуб Chez Castel. Място, което е приютявало години наред френската бохема и именити звезди като, Аманда Лиър и Мик Джагър. Виар незабавно си показва по какъв начин моделите, облечени в обемни палта и обути в апрески, слизат по тесните стълби, оставят нещата си на дрешник и демонстрират блестящи рокли и елегантни шифонени ризи.
               

Да, и Виржини си показва по какъв начин след няколко месеца ще живеем в постпандемично време и ще се върнем освен към обичаните си места като дребните и интимни клубове, само че и ще обличаме най-красивите си облекла, с които да блестим под приглушените им светлини.

Дизайнерката споделя, че е сляла в едно две от обичаните си неща – ски ваканциите и парижкия изискан от 70-те години. „ Става въпрос за на следващия ден. Става въпрос за благополучие. Става въпрос за социалния живот. Става въпрос за сила. Енергията, която желаеме да забележим в близост и в бутиците си, само че по-важното е да я видим в обществения живот ", добавя Бруно Павловски, президент на департамента по мода в Chanel. 
               

Шифонът още по-силно се откроява в композиция с обичайния туид, който постоянно участва в сбирките на, а за част от нея Виар се въодушевява от моделът Стела Тенант, която умря неотдавна на 50-годишна възраст. Тя отдава респект към една от дамите, която години наред взе участие в ревюта и акции на марката и която постоянно се е откроявала с аристократичното си лъчение.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР