След като гелосаното ренегатче от ИТН/Промяната се сдоби с 24

...
След като гелосаното ренегатче от ИТН/Промяната се сдоби с 24
Коментари Харесай

Абе, НСО що не пази и Златка от забременяване?

След като гелосаното ренегатче от ИТН/Промяната се снабди с 24 часова защита от службите, май без гавази в България останахме единствено аз, Йоло Денев и Златка Райкова. Хайде, на мене майната ми, мен ме пазят аурата на гения и двуметровият ми растеж, бай Йоло го варди Тангра, но горката плеймейтка е оставена на произвола. И като няма кой да я пази, забременява непрекъснато. Поне една серпантина да се бяха сетили да й сложат.

Шегата настрани, доста ми е любопитно за какво се нуждае от защита Руди Записвачката. Освен от половите нападения на Соня Колтук., не виждам да е заплашен от нещо. Може би опасността е да не го набият като си паркира въшливия мерцедес отново пред някой гараж или на пешеходна пътека? Да не го сгащят Кирил и Асен на някое карирано стълбище и да го обезчестят?

За да е комедията напълно бутафорна, Гела не си е търсил самичък пазванти. От ДАНС му се обаждат да го предупредят, че против него има закани и стремително му обезпечават защита. Обаче, тъй като, тъй като ДАНС не е охранителна работа, пращат му полиция. Когато народен представител е в заплаха, това е работа на НСО. Обаче зализаният юноша е по този начин оплетен и заклещен от службите, че човек не може да им хване края.

Може би помните по какъв начин през януари 2017 година, по време на встъпването в служба на президента Румен Радев, се получава сигнал за опасност към Първата дама и тя стремително се снабди с защита от НСО, каквато не и се поставя. И по този начин към този момент 6 години бавачките носят чантата на извънредно застрашената секретарка на Слави Трифонов. Егати атентаторите, дето толкоз време я дебнат да й метнат някоя пиратка.

Даже по времето на зрелия соц Пети отдел на Държавна сигурност охраняваше 4 (четирима) души – Тодор Живков, Милко Балев, министър председател и ръководител на Народно събрание. В последвалите години години сменихме дузина кабинети, като всеки с невиждана последователност добавяше нови фигури към листата – първо конституционните съдии, основния прокурор и заместниците му, вицепремиерите, шефа на Българска народна банка. После пристигнаха омбудсманът, ръководителите на съдилища, министрите, столичният кмет. След това – депутати, дипломати, фамилиите им.

Днес описът охранявани персони е по-дълъг от този на Благо Георгиев с часове за избелване на зъбите. Де що има милиционерчета с тъмни костюми шпорят лимузини, газят деца, вкарват те в мантинелата, или те размазват в някоя канавка, а след това катаджиите ти пишат акт. Защото возят нечии секретарки, съпруги и съпрузи, портиерки, водят ги по екскурзии и бутици, на спа и кални бани. Дано най-малко ги и поебват, момчетата от службите, че ми е жалост за тях напряко.

А що се отнася до Руди Записвачката, евентуално го пазят от самия него, да не си посегне нещо. Защото това комплицирано и „ прочувствено несигурно “ по К. Петков момче очевидно играе ролята на камикадзе, на нападател - самоубиец, овързан с флашки и слушалки, вместо с еластичен експлозив. Успя да гръмне и минималния излишък от публичното си наличие, само че надали ще спре дотук. От честен гърмеж и апокалипсис обаче не могат да те опазят нито ДАНС, нито НСО.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР