След като февруари мина по влиянието и формата на сърцата,

...
След като февруари мина по влиянието и формата на сърцата,
Коментари Харесай

25 идеи за страхотен звезден маникюр

След като февруари мина по въздействието и формата на сърцата, сме подготвени да посрещнем март малко по-бляскаво, освен поради 8-ми март, само че и поради пролетта, която ще настъпи публично в края на месеца. Днес в селекцията ни основната роля е поверена на декорациите от дребни и изящни звезди, които проблясват върху ноктите, даже когато са по-скоро минималистични и в неутрални.

Да, виждаме и по какъв начин могат да се открояват върху светла основа, без значение дали са в някакъв ослепителен цвят или в сребристо. Харесваме и комбинациите от разнообразни пастелни тонове върху обособените нокти, които носят свежи нотки и пролетно въодушевление.

Но пък в случай че не успявате да стигнете до маникюрист, може просто да си вземете лак в златисто или сребристо и да се лакирате сами. Може да покриете цялата нокътна плочка или да нанесете от лака единствено в основата или по върха й в жанр френски маникюр или извърнат подобен. И няма потребност да сме в празничен сезон, с цел да си подарим страхотно звездно присъствие върху.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР