След като два пъти успяхме да победим Лудогорец и направихме

...
След като два пъти успяхме да победим Лудогорец и направихме
Коментари Харесай

Стоилов: Не очаквах толкова бързо развитие от Левски

" След като два пъти успяхме да победим Лудогорец и направихме два равни с ЦСКА София, сме създали голяма крачка. Не чаках толкоз бързо ", разяснява треньорът на Левски Станимир Стоилов след успеха с 1:0 против Лудогорец в полуфиналите за Купата на България.

„ Аз съм благополучен за последователите за Левски, които бяха на стадиона и с нас играха мача и тези, които гледаха мача по малкия екран. Беше значимо за нашия тим да завоюва тоя мач, с цел да се спре с клишетата, че Левски не може да играе пред аудитория. Левски се усеща два пъти по-горд пред цялостен стадион. Трябваше още първото полувреме да решим мача с втори гол. Второто полувреме Лудогорец взе самодейността “, съобщи наставникът на Левски.

„ Ще заприличаме на същинския Левски. Трябва още много работа. Малко са играчите, само че се биха. Едни и същи изкараха тежка серия мачове. Можем да обещаем на левскарите работа и почтеност “, добави той.

„ Левски е имал сложни моменти. Надявам се всички с общи старания да успеем да донесем първия трофей след дълго спиране. Има време дотогава. Трябва да мислим за празниците, за възобновяване. Надявам се да изиграем мач както прилича за Левски и да спечелим Купата “, сподели Стоилов, след което се върна към случилото се през 2013-а година. Тогава за състезание Левски победи трагично Лудогорец, само че не съумя да съкруши Славия и загуби купата в последния кръг.

„ Искам последователи да изпитват наслаждение. Този Левски няма общо с оня от 2013-а. Тогава имахме съществено финансиране и огромни очаквания. Левски живееше в заблуда и неистина, а би трябвало почтеност и работа. Ако ние работим, Левски ще печели такива мачове и ще го пребъде. Не съм гледал мача 2013-а година, само че е плачевно. Не знам по какъв начин не можеш да спечелиш подобен мач пред толкоз аудитория. Не може всичко да е съвършено. Трябва да се опитваме да си развиваме играта. Симбиозата сред почитатели и клуб я има. Дадох заричане на хората, че ще се работи намерено. В доста моменти ми се постанова да отвръщам по-емоционално Левски е въплъщение на вярата. Нямаме различен път и не мога да мисля за друго “, разгласи Стоилов.

Стоилов разяснява идния край за Купата против ЦСКА на 11 май. Срещата ще е на Националния стадион „ Васил Левски “.

„ За нашата аудитория не се тормозя. Ние можем да напълним целия стадион на финала. Надявам се да се подготвим добре и да спечелим купата. Моите футболисти ще създадат всичко по силите си. Има време и за всичко. Първо ще помислим за празниците “.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР