След като Джордж Клуни вдигна летвата до небесата и вече

...
След като Джордж Клуни вдигна летвата до небесата и вече
Коментари Харесай

Коя е новата приятелка на Брад Пит?

След като Джордж Клуни подвигна летвата до небесата и към този момент е споменаван най-вече като „ брачният партньор на Амал Клуни ”, наред като че ли пристигна неговият непосредствен другар Брад Пит. Той също изглежда засегнат от „ ефекта Амал ”. И това е доста добра вест за девойките по света. Колкото повече образци има за мечтани, богати и известни мъже, за които е значима освен визията на дамата до тях, а и нейните достижения, толкоз по-добре.

Увлечението по архитектурата, дизайна и изкуството е това, което е събрало Брад с проф. Нери Оксман, новата му другарка. Това, че тя е красавица, тук е още едно доказателство, че светът е цялостен с красиви, умни и осъществени дами. И това е повода, заради която искаме да ви разкажем за нея.

Нери Оксман е носител на архитектурни награди и преподавател в MIT (Massachusetts Institute of Technology) – едно от най-реномираните образователни заведения в света. Миналата есен Брад Пит (който откри скулптурата след развода си с Анджелина Джоли) се свързва с нея поради мебел, чийто дизайнер е тя.



Проф. Оксман е на 42 години, с което Брад разрушава още едно холивудско факсимиле (звезда на междинна възраст с гадже на 20). Тя е с израелски генезис и е умерено разведена с Освалдо Голийов, аржентински композитор, притежател на „ Грами ”. За нея той споделя, че е многопластова като цвете.

Нери има PhD по дизайн и понастоящем е учител в School of Architecture and Planning Media Lab на MIT. Сред студентите си е известна като rock star учител. През 2014 година е била удостоена с премията Carnegie’s Pride of America, която се дава на преуспели имигранти. В ТЕD можете да видите и чуете и нейната лекция за пресечните точки сред технологията и биологията.



Брад Пит незабавно е бил „ обезглавен ” от Нери Оксман, а съгласно New York Post привличането посред им е било мигновено , поради общите им ползи. Вече са виждани дружно, а и Брад постоянно е засичан да влиза и излиза от жилището й и от офиса й в университета. И двамата към този момент са били дружно на конференция в Южна Африка.

Дали един ден ще се приказва за него като за „ брачният партньор на Нери Пит ”, е напълно различен въпрос. Засега просто се радваме, че Брад не си е избрал гадже по калъпа. 



 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР