След като дълго време бях с къса коса и дори

...
След като дълго време бях с къса коса и дори
Коментари Харесай

3 лесни начина за оформяне на карето

След като дълго време бях с къса коса и даже минах през обръсването на част от нея но Майли Сайръс, пристигна моментът, в който взех решение да я пущам. Нещо, за което се изисква много самообладание –  всеки, който е минал през това, ще ме разбере. Понякога и аксесоарите за коса не помагаха, само че по този начин или другояче в един миг доближих до това късо каре, което тогава не беше толкоз съвременно, както е в този момент, и което към този момент можеше да придобива форма на някаква прическа. И толкоз доста се харесах с него, че не мога да си показва косата си, завършена по различен метод. Освен това лесно променям дължината – дали да бъде малко по-дълго, или по-късо. Тъй като косата ми е чуплива, постоянно се нуждае от спомагателна стилизация. Нещо, за което не всеки път ми остава време. Е, по какъв начин се оправям в такива моменти?

Оформяне с маша

Звучи като дълга процедура, само че в действителност не е, тъй като от време на време не е нужно да се навива цялата коса. Аз употребявам по-тънка маша и предпочитам няколко съществени кичура, които намотавам, без да арестувам прекалено много накрайника, с цел да се получи напълно небрежна букла. Ако косата ви е тънка, това няма да ви отнеме повече от 5 – 10 минути, а се получава лека и въздушна прическа, и доста момичешка. При потреблението на преса или маша обаче постоянно преди този момент употребявам някакъв предпазен артикул. Наскоро открих термозащитния спрей от сбирката Biotin + Repair 7 на, който се трансформира в мой правилен асистент. С него съм сигурна, че косата ми е предпазена от увреждане, тъй като знаем какъв брой нездравословни могат да бъдат тези уреди, без които обаче не можем.



Без изсушаване

Е, не изцяло, само че от време на време изсушавам единствено корените и оставям краищата влажни. След което впръсквам спрей с морска сол или какъвто и да е различен спрей, който имам подръка и леко я намачквам. Ефектът, който се получава, е на тези плажни къдрици, които обаче желаеме да имаме и когато не сме на брега на морето. Да, нормално това оформяне е уместно за лятото, само че то занапред стартира и когато не ми се занимава с изправяне, предпочитам точна тази небрежна и секси messy hair.
               
на Май 26, 2020 в 1:36 PDT

Аксесоари на помощ

Да, такива девойки като мен няма по какъв начин да не са щастливи, че аксесоарите за коса са толкоз съвременни сега, тъй като един пъстър шал или диадема с лекост прикриват неоформената прическа и ни карат да изглеждаме супер стилно. В тези случаи косата може да е напълно прибрана, а може и пусната. Това важи и в случай че решим да сложим няколко междинни по величина фиби, които постоянно ще разсейват погледа от това, че косата ни е в съвършен тип.
               
на Окт 1, 2019 в 6:25 PDT

 

С поддръжката на TRESemmé

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР