След като бурно изрекламира авантюрата си с дизайнера Филип Плейн,

...
След като бурно изрекламира авантюрата си с дизайнера Филип Плейн,
Коментари Харесай

Наказаха Моника Валериева заради Филип Плейн

След като бурно изрекламира случката си с дизайнера Филип Плейн, Моника Валериева понесе съществени последици в обществената мрежа. От през вчерашния ден хубавицата е с хакнат профил в Инстаграм, където имаше няколкостотинхилядни почитатели. Причината да бъде осъдена по този метод е фактът, че за няколко часа моделката избълва куп фотоси и компромати във връзка връзките си с стилния гуру, научи първи HotNews.

Моника е изхвърлена от най-актуалното приложение измежду младите, най-много поради скандалния си чат с някогашната възлюбена на Плейн - Морган Осман, с която сред прочее са като две капки вода, считат феновете на дизайнера. Нашенката изложи обществено десетки постове, в които се вижда какви грозни думи и хапливи реплики си разменят с екс-изгората на моделиера от немски генезис.

Валериева с горделивост ги сподели на висок глас, само че това въобще не се отрази удобно на развиването ѝ в обществената мрежа. Зад хакнатия ѝ профил най-вероятно стои възлюбената на Филип, която агитирала феновете си да рапортуват родната брюнетка.

В петък Валериева показа гореща фотография с известния дизайнер, което отключи омраза сред двете хубавици - Моника и Морган. Феновете им станаха очевидци на редица обиди, които не се понравиха на множеството.

"Той ще те изрита още през днешния ден, личният състав му ти се смее. Може да се върнеш при арабина ", написа Морган и прибавя: "Ти си мислиш, че си готина. Споделяш фотоси, сходни на тези, които аз съм си правила с него. " Моника пък дава отговор: "Никой не може да ме изгони отсам. Аз мога да го направя, когато пожелая. Ти си прекомерно обезпокоена и за какво тъкмо от мен? "

Припомняме ви, че допреди няколко месеца Моника беше сгодена за катарски предприемач, който се оказа женен. Има ли връзка с Филип Плейн, или просто е била забивката му за нощ, е въпросът, който се нищи интензивно от няколко дни. HotNews доближи до информацията, че в действителност зад тази непредвидена спекулация се крият скрити пиар тактики.

Плейн, който има и бутик у нас в столицата, желал да ускори бизнеса си, защото продажбите му на българска територия са извънредно незадоволителни. И тъй като магазинът му е заплашен от затваряне, а такова нещо не би било имиджово за марката, хората му стигнали до концепцията да гръмнат със скандал в родния шоубизнес.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР