След като беше потвърдено, че Кание Уест и половинката му

...
След като беше потвърдено, че Кание Уест и половинката му
Коментари Харесай

Твърдят, че сключили брак по религиозни причини и не били интимни предварително

След като беше доказано, че Кание Уест и половинката му Бианка Ченсори публично са женени, непосредствен до двойката разкри, че те са сключили брак " по религиозни аргументи ". Музикантът бил безапелационен, че ще се въздържа от секс, до момента в който с обичаната му публично станат съпрузи.

Припомняме, че след месеци гадаене от страна на медиите и почитателите на Кание, най-сетне стана ясно, че той в реалност е женен и че главната причина за това било желанието им да " бъдат интимни ".

" Кание дефинира Бианка като своя муза и обича да я облича ", споделя другар на артиста, допълвайки, че 46-годишният притежател на " Грами " е " доста влюбен и въодушевен " от 28-годишната си брачна половинка.

Всичко към бракосъчетанието на двойката будеше тайнственост, защото на никое място нямаше формален документ за това. Оказа се, че Кание и Бианка са се оженили с лиценз за " конфиденциален брак " в Калифорния, което значи, че той не става обществено притежание. Именно поради неналичието на каквито и да било документи докара до слуховете, че двойката не е имала същинска брачна гала, пише Dir.bg. 

Според информацията сходна гала не изисква посещаване в съда и на нея не е нужно да участват очевидци. Тя се е състояла на 20 декември 2022 година, единствено месец откакто Кание и някогашната му брачна половинка Ким Кардашиян завършиха бракоразводното си дело.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР