След като българските граждани решиха да бъдем най-малобройната парламентарна група

...
След като българските граждани решиха да бъдем най-малобройната парламентарна група
Коментари Харесай

Филип Станев: ИТН ще бъде очите, ушите и сензорът на обществото в парламента

След като българските жители взеха решение да бъдем най-малобройната парламентарна група - ще бъдем очите, ушите, датчикът, който ще следи какво се случва вътре в Народното събрание. Как протичат законодателните процеси и дали нещо е в ущърб на обществото. Това съобщи депутатът Филип Станев от Има Такъв Народ.

Ще бъдем контрола - ние сме вътрешен сензор дали протичат политическите процеси по потребен метод за обществото. Ще приказваме с всеки по тематиките, които касаят обществото.

" Загубихме време, вместо да се случи разумното - да се избере ръководител на Народно събрание от най-голямата парламентарна група още на първото съвещание. Конституционната процедура след конституиране на Народното събрание е започване на съвещания и връчване на мандати. Ако ГЕРБ не сформира кабинет, ще има и втори мандат. Цялата отговорност за съставянето на кабинет лежи върху плещите на първата политическа мощ. На този стадий те си приказват с Политическа партия, ние не сме говорили с тях. Това не е на дневен ред ", разяснява той.

Той разяснява и настояването за снемане на имунитета на Радостин Василев. Филип Станев прикани Василев да понесе цялата тежест на наказателната отговорност.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР