След изумителния старт на осмия сезон на ”България търси талант“

...
След изумителния старт на осмия сезон на ”България търси талант“
Коментари Харесай

Културен шок за професор Кантарджиев и “ходене по гръб” за Катето Евро

След изумителния старт на осмия сезон на ”България търси гений “ при започване на седмицата, шоуто за гении на bTV ще продължи на още по-високи и занимателни обороти – тази неделя, тъкмо в 20:00 ч. вечерта. В новия епизод феновете ще станат очевидци на неповторими способности, най-неочаквани човешки и даже безчовечен гении, които ще оставят без мирис журито и всички пред екраните.

Сред тях ще блесне един същински рекордьор на Гинес, който е първият човек с сходен, зрелищен гений. Той безусловно ще шашне журито на “България търси талант”, а Николаос ще бъде поканен да се включи в номера, с цел да изпита личните си качества под неговото управление.

Мечтата за Златен бутон на един таксиметров водач и специфичната му грижа към Катето Евро, ще са вдъхновението му да се яви на огромната сцена на шоуто. След неподправения му номер, “потърпевшата” госпожа Евро, ще възкликне шеговито към сътрудниците си: “Ето, виждате ли, че не е елементарно да си жури!”.

Всеки от изумителните участници в епизода ще има персонална причина да желае да се показа пред цяла България. Някои от тях ще са тук, “за да си създадат кефа”, други – с цел да отмъстят, трети – с цел да се повеселят, а ще има и такива, които ще дойдат, с цел да впечатлят и покорят с гения си всички пред екраните.

Участник, чийто дядо е свирил в Царския оркестър ще извърши сцената с взривяващ и зареждащ с въодушевление номер, а млад илюзионист, който мечтае за лично шоу в Лас Вегас, ще премине ефектно през сцената на “България търси талант” по пътя си към LA.

В неделя вечер ще има и къс, назидателен “урок”, който има за цел да бъде избегнат “сблъсък на поколенията” сред членовете на журито. В него Евелин Костова и Нико ще “разяснят” някои характерни термини от съвремнния живот на Катето Евро и професор Кантарджиев. Част от тeрмините ще се окажат познати за тях, други ще ги учудят, а трети ще ги втрещят, само че най-много - ще ги развеселят.

Новият епизод на “България търси талант” дава обещание чудесно въодушевление освен за журито и публиката, а и за всички пред екраните, по тази причина не го пропускайте – тази неделя, тъкмо в 20:00 ч., по bTV. Всички настоящи вести за шоуто можете да следите на www.talent.btv.bg и всички платформи на bTV Media Group.

Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР