След изненадващото поражение срещу Детройт Пистънс преди паузата за Мача

...
След изненадващото поражение срещу Детройт Пистънс преди паузата за Мача
Коментари Харесай

Бостън Селтикс се върна към победите след успех при визитата си на Бруклин Нетс

След изненадващото проваляне против Детройт Пистънс преди паузата за Мача на звездите, Бостън Селтикс се върна на победния път, надделявайки над Бруклин Нетс като посетител със 129:106 в мач от постоянния сезон в НБА.

В „ Barclays Center “ в Ню Йорк гостите взеха стабилен задатък още до полувремето (67:52 точки). През третата и четвъртата четвърт нещата на паркета не се трансформираха и хората на Стив Наш, които бяха без звездите си Кевин Дюрант и Кайри Ървинг, усилиха пасива си, което докара и до неприятния резултат пред личната им аудитория.

Най-резултатен за триумфа на „ детелините “ бе Джейсън Тейтъм. Той вкара 30 точки и добави 7 битки и 4 асистенции за 35 минути на паркета. Други двама играчи на Бостън – Ал Хорфорд и Робърт Уилямс, се отличиха с дабъл-дабъл, като първият се регистрира с 11 точки, 13 битки и 2 асистенции, а Уилямс приключи срещата с актив от 12 точки, 11 битки и 2 асистенции. За изгубилите новото попълнение Сет Къри вкара 22 точки, към които прибави 7 битки и 1 асистенция за 31 минути в игра, само че те бяха извънредно незадоволителни за Бруклин даже да се приближи до Селтикс.

С триумфа ротацията на Айм Удока продължава да е на 6-о място във краткотрайното класиране в Източната конференция с актив от 35 победи и 26 загуби. Що се отнася до Бруклин, „ мрежите “ са с баланс 31 триумфа на 29 провали и са на 8-о място на Изток, което слага под подозрения присъединяване им на плейофите в НБА.

Резултати от всички мачове от вечерта в НБА:

Детройт Пистънс – Кливланд Кавалиърс 106:103

Бруклин Нетс – Бостън Селтикс 106:129

Чикаго Булс – Атланта Хоукс 112:108

Минесота Тимбърулвс – Мемфис Гризлис 119:114

Оклахома Сити Тъндър – Финикс Сънс 104:124

Портланд Трейл Блейзърс – Голдън Стейт Уориърс 95:132

Сакраменто Кингс – Денвър Нъгетс 110:128
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР