След излъчването на специалния епизод на Приятели интересът към любимия

...
След излъчването на специалния епизод на Приятели интересът към любимия
Коментари Харесай

В Пловдив: CNN откри единственото на Балканите кафене - копие на това от Приятели

След излъчването на специфичния епизод на " Приятели " ползата към обичания на генерации сериал се завръща с нова мощ. В Пловдив от години се намира единственото на Балканите кафене, тъкмо копие на заведението от сериала. Мястото влезе в полезрението на CNN, тъй като там най-големите почитатели се събират на тематични куизове с извънредно сложни въпроси.

В кафенето оферират присъединяване във викторини, отдадени на " Приятели ". Автор е Елин, а той вниква във всеки подробност и търси втори проект на събитията. Ще ви попита какво списание чете Чандлър, до момента в който Фийби му се кара, или какво пие барманът в дъното. Журналистът от CNN не можел да повярва, че има почитатели, които могат да отговорят.



" На него му споделих, че имахме играчи в куиза, които знаеха даже отговора на въпроса какъв брой пари би трябвало да платиш в долари, несъмнено, в случай че искаш да се повозиш една миля в таксито на бабата на Фийби - написа го на вратата на съответното такси ", изяснява Елин Николов.

За да сътвори атмосферата на сериала, Елин е търсил имитация на всеки детайл от интериора. Емблематичният диван намерил чак в Белгия.

" Съответно, доставиха до тук. Първата работа беше да го претапицираме, да стане оранжево. Добавихме още няколко детайлчета и ето, че седим на един еднакъв диван с този, на който седят героите от сериала ", добавя Елин.

У нас сериалът е излъчен за първи път през 1996 година по Канал 1. Новият специфичен епизод в този момент Елин гледал със семесени усеща, тъй като осъзнавал, че несъмнено за финален път приятелите се събират. За да поддържа интереса и историята жива, ресторантьорът продължава да посреща почитатели и да провежда викторини.

Репортер: Нели Ангелова
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР