След изказванията на Блинкин и посещението на Съливан в Киев

...
След изказванията на Блинкин и посещението на Съливан в Киев
Коментари Харесай

Боян Чуков: След изказванията на Блинкин стана ясно, че войната ще продължи в същия ритъм - Топ новини


След изявленията на Блинкин и визитата на Съливан в Киев стана ясно, че войната ще продължи в същия темп и рамки. Предлаганите условия за мир от американците на РФ са неприемливи за Кремъл. Засега ястребите победиха гълъбите във Вашингтон.

За Съединени американски щати е преференциално да поддържат същия интензитет и паритет сред воюващите страни. Продължаването на сраженията носи на янките приток на европейски капитали и привличане на цели европейски индустриални клъстери на американска територия.

Съединени американски щати постоянно са печелили от войните в Европа като са играели с двете воюващи страни. Засега единственото стеснение за янките е съветската атомна трияда, която е осъвременена над 90%. Важното е Москва да не използва атомно оръжие по центровете за взимане на решение оттатък океана.

Останалото е без значение и е за сметка на европейците. Остава да забележим какво тъкмо е имал поради Путин с фразата: „ Ние още съществено нищо не сме започвали “. Задкулисните договаряния последните дни сред Съединени американски щати и Русия с посредничеството на монархиите от Персийския залив се провалиха.

За оперативно решение на настоящите проблеми остана още веднъж без конкуренция Ердоган, който възнамерява да строи газов хъб в Тракия. Честито на всички печеливши!

Боян Чуков,фейсбук

След изявленията на Блинкин и визитата на Съливан в Киев стана ясно, че войната ще продължи в същия темп и рамки….
Posted by on
Източник: topnovini.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР