След едноседмичен мечи пазар много токени показват признаци на възстановяване,

...
След едноседмичен мечи пазар много токени показват признаци на възстановяване,
Коментари Харесай

VeChain срещу Chiliz срещу VC Spectra – Кой ще достигне $0.08 първи?

След едноседмичен мечи пазар доста токени демонстрират признаци на възобновяване, подкрепени от нови разработки. VeChain (VET) неотдавна разгласи ново партньорство за решение на казуса с изменението на климата.

От друга страна, Chiliz (CHZ) се увеличи, откакто получи поддръжка от Binance . Междувременно VC Spectra (SPCT) се повиши с 212.5% на третия стадий от обществената си предварителна продажба.

Но главният въпрос е: Кой токен ще доближи $0.08 първи и дали VC Spectra (SPCT) е най-хубавата криптовалута за вложение през септември? Нека разберем.

> > КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА < <

VeChain (VET) нараства с помощта на съдействието със SingularityNET

В значимо развиване за секторите на блокчейн и изкуствения разсъдък (AI) VeChain (VET) и SingularityNET сплотиха напъните си за решение на неотложния проблем с въглеродните излъчвания.

На 24 август 2023 година VeChain, известна със своя блокчейн, съчетаем със смарт контракти, употребен най-вече за следене на вериги за доставки, показа стратегическо съдействие със SingularityNET – децентрализирана платформа за шерване на AI услуги.



Преди тази революционна вест VeChain (VET) се търгуваше на цена от $0.01565 на 24 август . След известието цената на VeChain (VET) означи внезапен скок, достигайки $0.01605 на 25 август .

Това нарастване означи растеж от 2.55%, което алармира за позитивните пазарни настройки към съдействието.

VeChain (VET) е готова за евентуален напредък . Макар че точните прогнози за цената на VeChain остават несигурни, фокусът на съдействието върху решаването на екологични проблеми евентуално ще резонира позитивно измежду вложителите в VET.

Въпреки това е значимо да се означи, че достигането на границата от $0.08 за VET може да изисква спомагателни катализатори и време.

Цената на Chiliz (CHZ) се повишава след известието на Binance

Наскоро Binance разкри проектите си да улесни автоматизираната замяна на токени като част от интеграцията си с Chiliz 2.0 . Това значимо развиване беше оповестено обществено на 30 август 2023 година Като част от интеграцията, Binance ще включи в основната си мрежа Chiliz 2.0.

Цената на Chiliz (CHZ) означи незабравим скок в отговор на тази вест. Преди оповестяването на 29 август Chiliz (CHZ) се търгуваше на цена от $0.06011 . След новината на 30 август обаче цената му се увеличи до $0.06442 . Тази смяна отразява скок на цената на Chiliz (CHZ) от 7.18% в границите на 24 часа, което е сигнал за позитивните пазарни настроения, провокирани от поддръжката на Binance за размяната на токени.

Chiliz (CHZ) наподобява е на траектория за евентуални облаги . Интеграцията на Chiliz (CHZ) с Binance, една от водещите международни тържища за криптовалути, се чака да увеличи интензивността на мрежата и доверието на вложителите в CHZ.

VC Spectra (SPCT) е на път да доближи $0.08 след обществена предварителна продажба

Докато VeChain (VET) и Chiliz (CHZ) се показаха добре в класациите след бурната седмица, VC Spectra (SPCT)  донесе най-хубавите облаги за своите вложители. VC Spectra (SPCT) функционир като децентрализиран хедж фонд . VC Spectra (SPCT) влага пари в нови планове с висок капацитет за облага и най-малък риск.

Токенът SPCT е в основата на новаторската платформа VC Spectra. SPCT е токен по стандарта BRC-20 , построен върху блокчейна на Биткойн. VC Spectra (SPCT) следва дефлационен механизъм , което значи, че предлагането му понижава с течение на времето.

Освен това VC Spectra (SPCT) разгласи, че ще изплаща на вложителите си дивиденти по време на настоящата обществена предварителна продажба.

VC Spectra (SPCT) стартира пътуването си в предварителната продажба със забележителна частна сийд продажба, набирайки $2.4 милиона . След това VC Spectra (SPCT) навлезе във етапа на обществената си предварителна продажба с цена от $0.008 в стадий 1 .

Досега вложителите от Етап 1 са осъществили растеж на вложенията си от 212.5 %, като сега цената на VC Spectra (SPCT) в eтап 3 е $0.025 .

Новите вложители, включили се към eтап 3 на VC Spectra (SPCT) ще осъществят растеж от 220% до края на обществената предварителна продажба, защото се планува цената му да доближи $0.08 в края на обществената предварителна продажба.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР