След двугодишно прекъсване поради световната пандемия от COVID-19, Община Пловдив

...
След двугодишно прекъсване поради световната пандемия от COVID-19, Община Пловдив
Коментари Харесай

Община Пловдив се представи успешно на най-голямото в света туристическо изложение WTM в Лондон

След двугодишно спиране заради международната пандемия от COVID-19, Община Пловдив още веднъж взе присъединяване в Международното туристическо изложение  WORLD TRAVEL MARKET (WTM), което се организира от 7 до 9 ноември  2022 г.  в Лондон, Англия.

WTM е най-голямото в света ревю за експерти в туристическата промишленост, което дава опция за показване на конкурентни туристически артикули от международна класа на едно място, за основаване на мрежа от контакти и продан на положителни практики.

Основен акцент на 43-то издание на  World Travel Market London бе да се покаже по какъв начин промишлеността се е развила и трансформирала през последните две години, с цел да отговори на условията на новия потребителски пазар.

Тази година на българския ни народен щанд, който е на повърхност от близо 300 кв. м., взаимно с Министерство на туризма, участваха 20 представители на туристическия бизнес – туроператори, туристически сътрудници, общински администрации. Община Пловдив се показа с информативен деск в границите на националния щанд, на който заместник-кметът по просвета, археология и туризъм Пламен Панов и чиновници от отдел „ Туризъм “ показаха културно-историческите забележителности, събитийния и културен календар на града, новите обекти и плановете в реализация на Пловдив.

В ревюто взе участие и министърът на туризма доктор Илин Димитров. С идването си той, дружно с изключителния и пълномощен дипломат на България във Англия Марин Райков, поздравиха българските участници във форума. Двамата, дружно с ръководителя на СТИВ – Лондон Красимир Киряков, разясниха настоящата картина на двустранните връзки в областта на туризма и разискаха бъдещите благоприятни условия за активизиране на пазар Англия. На пловдивския инфо деск те бяха посрещнати от заместник-кмета Пламен Панов и разговаряха за позитивните трендове на туристопотока в Пловдив през тази година.

Както посетителите, по този начин и изложителите в WORLD TRAVEL MARKET съставляват огромно многообразие от компании и браншове, артикули и услуги, работещи в туристическата промишленост.

За първи път World Travel Market се организира през 1980 година в зала London Olympia. За четири десетилетия ревюто трансформира визията и местоположението си, като от 2002 година международният бизнес се събира в ExCeL център. Към момента на B2B събитието се показват към 5 000 изложители от 182 страни и се посещава от над 51 000 участници.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР