След два неуспешни опита, днес делото за насилие върху 19-годишната

...
След два неуспешни опита, днес делото за насилие върху 19-годишната
Коментари Харесай

Съдът даде ход на делото по случая Дебора

След два несполучливи опита, през днешния ден делото за принуждение върху 19-годишната Дебора от Стара Загора стартира в Районния съд на Пловдив.



Подсъдим по него е някогашният ѝ другар - охранителят Георги Георгиев, упрекнат в нанасяне на 18 прорезни рани с макетно ножче, принудително подкастряне на косата ѝ и нееднократни закани с ликвидиране.



Според двамата юристи на Георгиев прокуратурата работи преждевременно и не съблюдава периоди, което нарушава правото му на отбрана. Те настояха делото да се върне на съда в Стара Загора, който да се произнесе по настояването за по-лека мярка за неотклонение " подписка ".

Съдията отхвърли тези искания и даде ход на разпоредителното съвещание, което протече при закрити порти с цел да не се разгласяват детайлности от интимния живот на Георги и Дебора.

Ученичката бе конституирана като частен обвинител, само че отхвърли да включи и цивилен иск в това дело.



Снимки: БГНЕС

Припомням, че през февруари тя опита да изиска 200 000 лева за претърпени неимуществени вреди. Днес стана ясно, че Дебора е написала ария за претърпяното, която ще излезе скоро.

" Очаквам съдът да даде ход на делото, тъй като към този момент съм ужасно изнервена и нямам съвсем никакво самообладание ", разяснява Дебора Михайлова.

" Благодарение на музиката тя сега е към момента като жива, към момента е жива. Тя гледаше в една точка, нищо не можеше да каже...тя посвети песента си не на Георги, а за това да даде мощ на другите девойки да имат храброст да излязат и да кажат какво се е случило с тях. Дебора в действителност е доста мощно момиче ", съобщи Дарина Иванова, баба на Дебора.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР