Обвиненият в нанасянето на травми с макетен нож на 18-годишната

...
Обвиненият в нанасянето на травми с макетен нож на 18-годишната
Коментари Харесай

Делото Дебора започва на 14 февруари

Обвиненият в нанасянето на контузии с макетен нож на 18-годишната Дебора от Стара Загора застава пред Пловдивския областен съд на 14 февруари. Делото беше изпратено в града под тепетата, откакто всички съдии от Стара Загора си направиха отказ.

Обвинителният акт против Николаев беше импортиран в Районния съд в Стара Загора на 15 декември предходната година. Последователно отказ си направиха всички 17 наказателни и цивилен съдии.

Георги Николаев Георгиев е , напомня Фокус.

Първото обвиняване против 26-годишния мъж е, че с особена свирепост посредством нанасяне на удар с пестник в региона на главата и посредством нанасяне на 18 на брой прорезни рани с макетен нож по тялото е предизвикал на 18-годишната Дебора двустепенна междинна телесна щета, което е довело до разстройство на здравето, краткотрайна заплаха за живота и обезобразяване на части от тялото. Деянието е осъществено по изключително непосилен метод за потърпевшото лице. За това закононарушение закона планува наказване от 2 до 10 години.

Второто обвиняване е, че мъжът е принудил Дебора да претърпи нещо срещу волята ѝ и я подстригал, като използвал за това мощ и я е удрял с юмруци. Законът планува за това закононарушение до 6 години затвор. Третото обвиняване е, че от април до 25 юни 2023 година шест пъти я е заплашвал с ликвидиране. За това закононарушение се плануват също до 6 години.




Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР