След демонстративното сваляне на украинското знаме от фасадата на Столична

...
След демонстративното сваляне на украинското знаме от фасадата на Столична
Коментари Харесай

Полиция пази Столична община

След демонстративното събаряне на украинското знаме от фасадата на Столична община преди няколко дни, полицейски екип към този момент дежури пред постройката, видя Sofia24.bg.  Припомняме, че на 5 май, група жители, измежду тях и депутати на партия " Възраждане “, се качиха с вишка и смъкнаха украинския байрак от фасадата на Столична община.

От общината реагираха незабавно и украинското знаме беше сложено още веднъж. По случая бе формирана кореспонденция в 5 РПУ.

" Депутатите от " Възраждане “ са играли ролята на защита на вишка, с която е свалено знамето на Украйна. Това е безобразно държание “, сподели ръководителят на СОС Георги Георгиев по мотив сваления байрак.

" Вече има формирана кореспонденция в Пето РПУ, самоличността на хората е открита. На служителите на реда на място било казано, че нямат право да се месят ", добави той.

Известно е, че украинският байрак се вее на постройка на Столична община в символ на поддръжка към народа на Украйна. Това стана факт, откакто на 21 април общинските съветници на СОС взеха решение знамето да бъде сложено на " Московска “ №33.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР