След дълга ваканция първият ден обратно в офиса може да

...
След дълга ваканция първият ден обратно в офиса може да
Коментари Харесай

4 стъпки за елегантно завръщане в офиса след ваканция

След дълга почивка първият ден назад в офиса може да ни се стори ненадейно стресиращ, а работата по-изморителна, в сравнение с си я спомняме. Затова сме ви подготвили няколко съвета по какъв начин да извършите първата си работна заран допустимо най-приятна и спокойна.

Пригответе си тоалета още вечерта

Да, първото ранно ставане след доста мързеливи утрини на плажа може и да не е сполучливо, тъй че по-добре се подгответе от вечерта. Съветваме ви да изберете аутфит, който ви кара да се чувствате непоколебими. С един прекрасен монохромен костюм постоянно сме подготвени да превземем света, а в случай че температурите към момента са високи, можете да заложите на летен костюм с бермуди. Добавяме нежни бижута и комфортните, но  стилни мокасини.
               
on May 27, 2020 at 8:35am PDT

Червилото е най-хубавият ви другар

Не очаквайте от себе си да имате време за повсеместен грим в първия понеделник след почивка. В такива дни обичаното ни червило е най-хубавият ни другар. Достатъчно е да скрием някои дребни недостатъци на кожата ни с коректор и да сложим съвършения колорит на устните, с цел да изглеждаме свежи и подготвени за работа.
               
on Mar 7, 2020 at 12:46pm PST

Бърза, лесна, стилна прическа

Има ли нещо по-лошо от bad hair day? Да, когато той се падне в първия работен ден след отпуската и няма по какъв начин скрием косата си под сламената шапка. Затова залагаме на продуктите на TRESemmé, с които като че ли преди малко сме излезли от фризьорския салон.

Серията ще се погрижи за повредената от слънцето коса. Препоръчваме ви да измиете косата си предходната вечер, с цел да спестите време, а на сутринта да я оформите на леки талази с маша и да впръскате за размер малко от сухия шампоан  . 
               
on Apr 30, 2020 at 2:37am PDT

А тъкмо в този миг тече забавен  #flipyourhair  challenge с много прекрасни награди, например сешоара Phillips или комплект артикули, подбрани особено за вашата коса. Посетете обществените канали на марката –  и , и ще разберете по какъв начин може да се включите и вие.

Време за кафе!

Успяхме да се приготвим и да изглеждаме безупречно за нула време, значи има време за кафе! Обожаваме тихите утрини в градските улички, когато жителите им едвам се разсънват, а из въздуха се носи мирис на прясно изпечен самун от пекарните. Морето ни омагьосва с летния си сексапил, планината носи прохлада и успокоение, само че няма нищо по-хубаво от това да сме си вкъщи – в града, който по този начин обичаме, с чаша кафе от обичаното кафене в ръка на път за работа. 
               
on Sep 18, 2019 at 8:33am PDT

 

С поддръжката на 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР