След четири сезона, в които мъжете тържествуваха, петото издание на

...
След четири сезона, в които мъжете тържествуваха, петото издание на
Коментари Харесай

Димо Алексиев намекна,че жена може да победи в „Игри на волята“ 


След четири сезона, в които мъжете тържествуваха, петото издание на „ Игри на волята ” май ще бъде извоювано от жена. За това загатна водещият Димо Алексиев. „ Дамите ще създадат всичко допустимо да се окичат с победа ”, сподели той в изявление за NOVA.

Макар че към този момент любимци на феновете са мъже, нищо чудно на финала в действителност да се окаже, че успеха за първи път в България ще бъде извоювана от представителка на нежния пол, написа HotArena.net.

Кой ще стигне до финала тази година и кой ще завоюва последните борби? Отговорът на тези въпроси към този момент е явен за екипа, който е работил над шоуто, защото фотосите са завършили няколко дни преди старта му в ефир.

Но името на спечелилия се пази в доста дълбока загадка най-малко към този момент. Въпреки това Димо Алексиев направи сладкодумен намек, че може да се чака това да е една от дамите. Смята се, че е извънредно време да победи жена, защото и в четирите излъчени досега сезона спечелилият беше мъж.

Подобна полова дискриминация не се е случвала до момента в конкурентните формати на Би Ти Ви „ Сървайвър ” и „ Фермата ”, от които много дами са излизали като финалисти и даже спечелили. Това издава, че в „ Игрите ” борбите са основани по този начин, че да извадят на напред във времето обичайни мъжки качества като по-голяма мощ или експедитивност, пренебрегвайки женски качества като издръжливост, гъвкaвост и така нататък Възможно е при положение, че игрите се преразгледат, шоуто да извади и първата си победителка през декември, когато се чака неговият край.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР